Παπαδήμα για Μποσταντζόγλου: Έχω έναν άντρακλα μέσα στο σπίτι

Διαβάζεται σε 2'
Δήμητρα Παπαδήμα Γιάννης Μποσταντζόγλου
Δήμητρα Παπαδήμα Γιάννης Μποσταντζόγλου Papadakis Press

Για όσα την κέρδισαν στον σύζυγό της Γιάννη Μποσταντζόγλου μίλησε η ηθοποιός Δήμητρα Παπαδήμα. Η σχέση της με τον χρόνο.

Η σχέση της Δήμητρας Παπαδήμα και του Γιάννη Μποσταντζόγλου μετράει πάνω από τρεις δεκαετίες και οι δυο τους παραμένουν τρελά ερωτευμένοι, κάτι που το εκφράζουν χωρίς δισταγμό στις τηλεοπτικές τους συνεντεύξεις.

Η ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή “Μαμά-δες” της ΕΡΤ και το πρωί της Παρασκευής (02/02) προβλήθηκε ένα μικρό απόσπασμα από την εκπομπή που θα μεταδοθεί την Κυριακή (04/02).

Η ίδια παραδέχεται πως μεγαλώνοντας ατονεί το έντονο ενδιαφέρον για την εμφάνισή της, εξηγώντας πως “όταν φτάνεις σε μια ηλικία και βλέπεις και το κορίτσι σου και σε μια ηλικία, ηρεμούν τα πράγματα και είναι πολύ ωραίο που ηρεμούν”.

Σε ερώτηση για το αν με τα χρόνια επουλώνονται και τα τραύματα, η Δήμητρα Παπαδήμα υποστήριξε πως αυτό δεν συμβαίνει, αντιθέτως “μπορώ να πω ότι βγαίνουν πιο έξω, τα συνειδητοποιείς περισσότερο, τα επεξεργάζεσαι, βλέπεις ότι δεν περνάνε, δεν μπορούν να γιατρευτούν όταν είναι από τα παιδικά χρόνια, αλλά εντάξει ζεις με αυτά και προχωράς”.

Η Δήμητρα Παπαδήμα δήλωσε κατηγορηματικά πως η ζήλεια δεν υπάρχει για εκείνη, μιλώντας με αποθεωτικά σχόλια για τον Γιάννη Μποσταντζόγλου.

Εγώ έχω έναν άντρακλα μέσα στο σπίτι, τι άλλο θες τώρα; 32 χρόνια άντρακλα, τι άλλο να κάνω; Πιστεύω ότι αυτό με τράβηξε στον Γιάννη, κάτι γήινο, πρωτόγονο, είδα κάτι που δεν ισχύει καθόλου, ο Γιάννης είναι πραγματικά ογκώδης και εμπνέει σιγουριά, ασφάλεια, αλλά δεν είναι, είναι ένα παιδί, ένα παιδί που δεν μεγαλώνει ποτέ”.

Οι δηλώσεις της Δήμητρας Παπαδήμα:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα