Κασσελάκης για Αναπτυξιακό Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: “Θέλουμε να χτίσουμε, δε θα γκρεμίσουμε”

Διαβάζεται σε 2'
Στέφανος Κασσελάκης
Στέφανος Κασσελάκης EUROKINISSI

Στην ολοκλήρωση του πρώτου Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου στη Δυτική Μακεδονία αναφέρθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης, υπογραμμίζοντας τους στόχους του ΣΥΡΙΖΑ.

“Εμείς θέλουμε να χτίσουμε, δε θα γκρεμίσουμε”. Αυτό τονίζει ο Στέφανος Κασσελάκης, μετά την ολοκλήρωση του πρώτου Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου που πραγματοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Δυτική Μακεδονία.

Στην ανάρτησή του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει ότι το συνέδριο αποτελεί “το πρώτο βήμα προς τη σύνταξη ενός πλήρως εμπεριστατωμένου αναπτυξιακού κυβερνητικού προγράμματος”.

Στέφανος Κασσελάκης
Στέφανος Κασσελάκης EUROKINISSI

Ενώ σε άλλο σημείο αναφέρει ότι “θέλουμε να δημιουργήσουμε μαζί με τους πολίτες, το εθνικό σχέδιο για το ελληνικό όνειρο”.

Περιφερειακό Συνέδριο Δυτικής Μακεδονίας
Περιφερειακό Συνέδριο Δυτικής Μακεδονίας EUROKINISSI

“Εχθές ολοκληρώθηκε το πρώτο μας περιφερειακό αναπτυξιακό συνέδριο στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Ένα συνέδριο που αποτελεί το πρώτο βήμα προς τη σύνταξη ενός πλήρως εμπεριστατωμένου αναπτυξιακού κυβερνητικού προγράμματος.

Εμείς θέλουμε να χτίσουμε, δε θα γκρεμίσουμε. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μαζί με τους πολίτες, το εθνικό σχέδιο για το ελληνικό όνειρο. Έχετε τον λόγο μου. Δε θα προδώσω ποτέ τον κόσμο και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ”, γράφει στην ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα