Survivor 2024: Τα… φιλάκια της Ζωής εξόργισαν τους Μαχητές – “Εχεις 10 άτομα που πεινάνε και γελάς”

Διαβάζεται σε 2'
Survivor 2024
Survivor 2024 Facebook@Survivor Greece

Η Ζωή Ασουμανάκη κατάφερε με τη στάση της στο χθεσινό Συμβούλιο να φέρει στα όριά τους τους Μαχητές. Όσα είπαν Χρύσα και Φάνης για την παίκτρια των Διασήμων.

Φωτιές άναψαν τα σχόλια και κυρίως τα… φιλάκια που μοίρασε στο Συμβούλιο του νησιού του Survivor 2024 το βράδυ της Κυριακής (04/02) η παίκτρια των Διασήμων Ζωή Ασουμανάκη και οι Μαχητές δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν την οργή τους.

Η ένταση κορυφώθηκε χθες, όταν η Ζωή σηκώθηκε όρθια, δήλωσε ότι μπορεί να είναι και Survivor και να κάνει πασαρέλα και έστειλε ένα φιλί στον Φάνη, προκαλώντας τις οργισμένες αντιδράσεις των παικτών της μπλε ομάδας.

Στο trailer του επεισοδίου της Δευτέρας (05/02) η Χρύσα κατηγόρησε τη Ζωή ότι δεν ξέρει να σέβεται, αφού όπως είπε χαρακτηριστικά, “έχεις μπροστά σου 10 άτομα που πεινάνε και αγωνίζονται και κάθεσαι και γελάς“.

Από την πλευρά της η Ζωή έκανε λόγο για πολύ χαμηλό επίπεδο, το οποίο υποστήριξε πως “έχει φτάσει πάτωμα“, σημειώνοντας πως δεν ακούει τα σχόλια των αντιπάλων της.

Ο αποδέκτης των φιλιών της Ζωής, ο Φάνης ευχαρίστησε την παίκτρια, αφού “αυτό δείχνει τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά της”, σπεύδοντας μάλιστα να ξεκαθαρίσει πως δεν είναι του στιλ του, γιατί όπως σχολίασε, “εμένα μου αρέσουν οι γυναίκες που έχουν προσωπικότητα, πυγμή, σέβονται τον εαυτό τους και έχουν άποψη”.

Μαχητές και Διάσημοι ρίχνονται στη μάχη για τον δεύτερο αγώνα ασυλίας, με το αποτέλεσμα να κρίνεται στα σημεία.

Στο Συμβούλιο του νησιού ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει στους παίκτες των δύο ομάδων πως θα υπάρξουν νέες αφίξεις που αφορούν τόσο στους Διάσημους όσο και στους Μαχητές, προδίδοντας μάλιστα την είσοδο του Τζέιμς Καφετζή.

Survivor 2024: Δείτε το trailer της Δευτέρας (05/02)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα