Σοφία Κουρτίδου: Με δάκρυα στα μάτια μίλησε για τη σχέση της με τον Γιάννη Σεβδικάλη

Διαβάζεται σε 2'
Σοφία Κουρτίδου: Με δάκρυα στα μάτια μίλησε για τη σχέση της με τον Γιάννη Σεβδικάλη

Ιδιαίτερα συγκινημένη η γνωστή τραγουδίστρια, Σοφία Κουρτίδου, η οποία αναφέρθηκε στη γνωριμία και στη σχέση της με τον Γιάννη Σεβδικάλη.

Καλεσμένοι στο Στούντιο 4 βρέθηκαν η Σοφία Κουρτίδου και ο Παραολυμπιονίκης Γιάννης Σεβδικάλης, στην πρώτη τους κοινή συνέντευξη μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους .

Η γνωστή τραγουδίστρια, μιλώντας για την πρώτη τους γνωριμία ανέφερε: “Εγώ πλησίασα τον Γιάννη μέσω internet για να κάνουμε μια συνέντευξη. Έχω στείλει σε πολλούς ανθρώπους για συνεντεύξεις. Μου έγινε ένα κλικ. Τη συνέντευξη τελικά δεν την κάναμε, ή μάλλον την κάναμε πολύ αργότερα. Ήθελα να παρουσιάσω έναν φωτεινό άνθρωπο, αλλά τελικά βρεθήκαμε να φωτίζει ο ένας τη ζωή του άλλου”.

Μάλιστα, παραδέχτηκε πως “Το τελευταίο που είχα στο μυαλό μου ήταν ότι θα τον ερωτευτώ. Από την πρώτη στιγμή που τον είδα σήκωσε το βλέμμα του και με κοίταξε και βλέπω αυτό το χαμόγελο. Είναι η ομορφιά που πηγάζει από μέσα του, είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, δεν γίνεται αυτό να μην του το αναγνωρίσεις”.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Σεβδικάλης υποστήριξε: “Εγώ είδα όλο τον κόσμο στη Σοφία. Μαθαίνω πράγματα καθημερινά, είδα την αγάπη με άλλο μάτι. Μου έχει μάθει τόσα πράγματα και ακόμα εξελίσσομαι καθημερινά”.

Λίγο αργότερα, όταν στην εκπομπή προβλήθηκε ένα αφιερωματικό βίντεο, η Σοφία Κουρτίδου δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της: “Εγώ που με βάψατε τώρα, αυτήν την κατάσταση έχουμε. Παιδιά εμείς κάθε μέρα κλαίμε. Μακάρι αυτό το δάκρυ της συγκίνησης. Δεν υπάρχει κάτι ομορφότερο από αυτό. Μακάρι να μπορούμε να ζούμε τέτοιες στιγμές, να είμαστε τόσο γεμάτοι και να ερχόμαστε σε επαφή με τα συναισθήματά μας.

Η αγάπη είναι για να το βροντοφωνάζουμε και εμείς σίγουρα αυτό που αισθανόμαστε, δεν το κρύβουμε. Είμαστε ευγνώμονες κάθε μέρα για όλο αυτό που ζούμε και για το ότι έχουμε βρεθεί είναι ευλογία”, κατέληξε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα