Survivor 2024: Σοκαριστική πτώση Περπατάρη – Ουρλιαχτά στον στίβο μάχης

Διαβάζεται σε 2'
Survivor 2024
Survivor 2024 glomex

Έναν παρ’ ολίγο σοβαρό τραυματισμό θα είχε ο Γιάννης Περπατάρης στο αγώνισμα επάθλου στο Survivor 2024. Το επικίνδυνο άλμα που επιχείρησε στον στίβο μάχης.

Για το αγώνισμα επάθλου φαγητού της εβδομάδας ρίχτηκαν στη μάχη στο επεισόδιο της Τετάρτης (07/02) οι παίκτες του Survivor 2024, το οποίο επέστρεψε για ακόμη ένα βράδυ μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Με τους Μαχητές να βρίσκονται στα όριά τους, αδύναμοι και εκνευρισμένοι, αφού έχουν να φάνε μία εβδομάδα, ο Γιάννης Περπατάρης θέλησε όσο τίποτα να φέρει πόντο στην ομάδα του, αφού η νίκη στο σημερινό αγώνισμα ήταν μονόδρομος, κυρίως για τους Μπλε.

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης απέναντι στον Νίκο Γκάνο ο Μαχητής είχε μία σοκαριστική πτώση που παρ’ ολίγον να προκαλέσει τον σοβαρό τραυματισμό του, αφού επιχείρησε ένα επικίνδυνο άλμα σε ένα από τα εμπόδια, σοκάροντας τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης.

“Έκανε το πήδημα εκεί, ακούτε τις φωνές από τους παιχνιδάδες να μην κάνει το άλμα… ο Γιάννης το έκανε το άλμα, ευτυχώς δεν είχαμε κάποιον τραυματισμό. Πολύ επικίνδυνη η κίνησή του. Πολλές φορές οι παίκτες ρισκάρουν παρά τις οδηγίες των παιχνιδάδων για να πάρουν ένα ελάχιστο προβάδισμα. Καταλαβαίνετε πλέον ότι η πείνα εδώ έχει χτυπήσει κόκκινο. Το μυαλό δεν είναι πολύ καθαρό, αλλά έχουμε δει αρκετά άσχημους τραυματισμούς σε παρόμοια εμπόδια, πρέπει οι παίκτες να είναι προσεκτικοί”, είπε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός.

Survivor 2024: Δείτε την πτώση του Γιάννη Περπατάρη

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα