Κούλογλου: Η Κουμουνδούρου απέκτησε και ομάδα “αλήθειας”

Διαβάζεται σε 3'
Στέλιος Κούλογλου
Στέλιος Κούλογλου Alexandros Michailidis / SOOC

Τα δημοσιεύματα και τα σενάρια που τον ήθελαν να απουσιάζει από την ψηφοφορία στο ευρωκοινοβούλιο για το Κράτος Δικαίου στην Ελλάδα διέψευσε κατηγορηματικά ο Στέλιος Κούλογλου, εξαπολύοντας επίθεση κατά της “ομάδας αλήθειας” της Κουμουνδούρου.

Για λασπολογία κατηγόρησε τον Στέφανο Κασσελάκη και συγκεκριμένα την “ομάδα αλήθειας” του ο Στέλιος Κούλογλου, ο οποίος με μία αιχμηρή ανάρτηση διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια που ήθελαν τον ίδιο και τον Δημήτρη Παπαδημούλη να απέχουν από την ψηφοφορία στο ευρωκοινοβούλιο για το Κράτος Δικαίου στην Ελλάδαγια να βοηθήσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη“.

Ο ευρωβουλευτής με ανάρτησή του στην πλατφόρμα X αναφέρθηκε στο ψήφισμα – καταδίκη, ασκώντας δριμεία κριτική στους κύκλους της Κουμουνδούρου, που “αντί να αναδείξουν την κυβερνητική ήττα, βάλθηκαν να συναγωνιστούν σε βρωμιές την ομάδα αλήθειας της ΝΔ”, σχολιάζοντας με ειρωνική διάθεση πως και ο ΣΥΡΙΖΑ απέκτησε “ομάδα αλήθειας”.

Ο ίδιος τόνισε πως σχεδόν επί πέντε χρόνια εργάζεται συστηματικά για την ανάδειξη των σοβαρότατων προβλημάτων του κράτους Δικαίου στην Ελλάδα, ενώ ο λόγος της απουσίας του δεν ήταν άλλος από μία ξαφνική αδιαθεσία που ακύρωσε το προγραμματισμένο ταξίδι του στο Στρασβούργο. Μάλιστα, όπως αναφέρει, αμέσως μετά το τέλος της ψηφοφορίας πραγματοποίησε δήλωση στην οποία υποστήριζε την απόφαση, τονίζοντας τους κινδύνους για τη δημοκρατία στην Ελλάδα.

Ολόκληρη η ανάρτησή του:

Η Κουμουνδούρου απέκτησε και ομάδα «αλήθειας» 

Το σημερινό ψήφισμα στο Ευρωκοινοβούλιο, ήταν κόλαφος για την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Αλλά αντί να αναδείξουν την κυβερνητική ήττα, κύκλοι της Κουμουνδούρου βάλθηκαν να συναγωνιστούν σε βρωμιές την ομάδα αλήθειας της ΝΔ. Έτσι από το μεσημέρι διαδίδουν με τα παπαγαλάκια τους ότι ο συνάδελφος Παπαδημούλης κι εγώ απείχαμε από την ψηφοφορία για να βοηθήσουμε τον Μητσοτάκη!

Για την ανάδειξη των σοβαρότατων προβλημάτων του κράτους Δικαίου στην Ελλάδα, εργάζομαι συστηματικά σχεδόν επί πέντε χρόνια. Στην Επιτροπή Pega για τις παρακολουθήσεις. Στην υιοθέτηση νομοθεσίας για τις καταχρηστικές αγωγές (SLAPPs) την οποία ξεκινήσαμε με 3-4 συναδέλφους από το 2018. Σε σειρά εκδηλώσεων παρεμβάσεων για το ναυάγιο της Πύλου και τις προσπάθειες συγκάλυψης του εγκλήματος και τόσα άλλα. 

Το αποτέλεσμα του σημερινού ψηφίσματος κρίθηκε στην προηγούμενη Ολομέλεια, όταν στη σχετική κοινοβουλευτική συζήτηση δημιουργήθηκε μια συμμαχία ευρύτερων προοδευτικών δυνάμεων. Στη συζήτηση αυτή ήμουν βασικός ομιλητής.

Δεν απείχα από την ψηφοφορία, μια ξαφνική ασθένεια ακύρωσε όλο το προγραμματισμένο ταξίδι μου στο Στρασβούργο. Αμέσως μετά το τέλος της ψηφοφορίας έκανα δήλωση στην οποία υποστήριζα την απόφαση, τονίζοντας τους κινδύνους για τη δημοκρατία στην Ελλάδα. 

Η ομάδα αλήθειας του κ. Κασσελάκη αποφάσισε να ρίξει λάσπη. Μπορεί απλώς να κρίνουν τα αλλότρια: επειδή ο πρόεδρος φλέρταρε με την υπουργική θέση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, νομίζουν ότι όλοι κάνουν τα ίδια“.

Η ανάρτηση του Στέλιου Κούλογλου:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα