Αγρότες έκλεισαν την εθνική οδό στο 210ο χλμ πριν τη Λαμία

Διαβάζεται σε 2'
Συμβολικός αποκλεισμός της εθνικής οδού στο ύψος του κόμβου της Νίκαιας στη Λάρισα από αγρότες
Συμβολικός αποκλεισμός της εθνικής οδού στο ύψος του κόμβου της Νίκαιας στη Λάρισα από αγρότες EUROKINISSI

Δυναμώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες που έκλεισαν συμβολικά την Αθηνών-Λαμίας στο ύψος της Ανθήλης.

Σε αποκλεισμό της εθνικής οδού και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας προχώρησαν οι αγρότες στο 210ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας, στον κόμβο της Ανθήλης το μεσημέρι της Πέμπτης.

Η Τροχαία προχώρησε σε εκτροπή της κυκλοφορίας, η οποία εξελίσσεται από τους παραδρόμους στο τμήμα μεταξύ της Λαμίας και των Θερμοπυλών.

Ο προγραμματισμός για την μπλόκα

Την Πέμπτη, σε ωριαίους αποκλεισμούς δρόμων αποφάσισαν ομόφωνα να προχωρήσουν οι αγρότες των μπλόκων Δυτικής Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα θα προχωρήσουν σήμερα σε αποκλεισμό της Εγνατίας οδού από 15:30-16:30 στα Γρεβενά στον κόμβο της Μυρσίνης, της επαρχιακής οδού Κοζάνης – Φλώρινας στον κόμβο Φιλώτα, από 16:00 με 17:00, ενώ αποφασίστηκε και το κλείσιμο του τελωνείου Καστοριάς στις 12 το μεσημέρι.

Σύσσωμοι οι αγρότες το μεσημέρι της Παρασκευής θα προχωρήσουν στο κλείσιμο των συνόρων Φλώρινας – Βόρειας Μακεδονίας για 4 ώρες, με αποκλεισμό κυρίως των διερχομένων φορτηγών.

Σε δίωρο συμβολικό αποκλεισμό της οδού μπροστά από τον κόμβο του Φιλώτα Φλώρινας προχωρούν σήμερα από τις 4 έως τις 6 το απόγευμα οι αγρότες. Θα ακολουθήσει σύσκεψη προκειμένου, και σε συνεργασία με την Πανελλήνια Επιτροπή Μπλόκων, να σχεδιάσουν το πλάνο των επόμενων κινητοποιήσεων τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα