Beyoncé: Αντιδράσεις για το νέο κέρινο ομοίωμα στο Madame Tussauds – “Ποια είναι αυτή;”

Διαβάζεται σε 2'
Beyoncé
Beyoncé AP Photo/Chris Pizzello

Η νέα κέρινη φιγούρα της Beyoncé στο Madame Tussauds στη Βρετανία δέχεται επικρίσεις από τους θαυμαστές της για έλλειψη ομοιότητας. Τα αρνητικά σχόλια.

Κύμα αντιδράσεων από τους χιλιάδες θαυμαστές της προκάλεσε το νέο κέρινο ομοίωμα της Beyoncéστο μουσείο Madame Tussauds στο Blackpool της Μεγάλης Βρετανίας.

Η κέρινη φιγούρα αποκαλύφθηκε πρόσφατα, με φωτογραφίες που δημοσίευσε το μουσείο στα social media, λίγο πριν ανοίξει τις πόρτες του για να το απολαύσουν από κοντά οι επισκέπτες του.

Οι φανς της super star υποστηρίζουν ότι το γλυπτό έχει ελάχιστη ομοιότητα με την δημοφιλή τραγουδίστρια, αναφέροντας ότι περισσότερο μοιάζει με άλλες celebrities όπως η Shakira, η Jennifer Lopez και η Leah Remini.

“Ποια είναι αυτή; Είστε λάθος!”, “Είναι όχι από εμένα”, “Είναι ωραίο, αλλά δεν είναι η Beyoncé”, “Στείλτε το πίσω”, “Να προσλάβετε κάποιον άλλον να το φτιάξει”, ήταν μερικά από τα σχόλια που έγιναν κάτω από την ανάρτηση του μουσείου στο Instagram.

Παρόμοια σχόλια κατέκλυσαν και το Twitter. “Το μόνο που βλέπω είναι η Leah Remini”, “Δεν θα πει κάποιος ότι μοιάζει με την Leah Remini;” .

Πάντως, η ίδια η Lea Remini απάντησε μέσω Twitter, αναφέροντας: “Ουρλιάζω! Και μου αρέσουν όλα τα tweets! Αυτή η περιεμμηνοπαυσιακή γυναίκα θα συγκριθεί με την όμορφη Beyoncé!”.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που το Madame Tussauds αντιμετωπίζει αντιδράσεις για τις προσπάθειές του να πετύχει την ομοιότητα ανάμεσα στα κέρινα ομοιώματά του και την Beyoncé.

Προηγούμενες προσπάθειες είχαν επίσης αποδοκιμαστεί, ειδικά όταν η φιγούρα που έφτιαξαν είχε ένα υπερβολικά ανοιχτόχρωμο τόνο δέρματος σε σχέση με αυτόν της διάσημης τραγουδίστριας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα