Αποκλειστικό βίντεο Madame Web: Πώς θα ήταν αν μάντευες το μέλλον;

Διαβάζεται σε 2'
Αποκλειστικό βίντεο Madame Web: Πώς θα ήταν αν μάντευες το μέλλον;

Μια ματιά πίσω από τα γυρίσματα της νέας περιπέτειας “Madame Web” με τη Ντακότα Τζόνσον και τη Σίντνεϊ Σουίνι.

Η Ντακότα Τζόνσον ακούγεται όλο και περισσότερο αυτές τις μέρες, και για καλό λόγο. Πριν λίγες μόλις μέρες ανακοινώθηκε το καστ της πολυαναμενόμενης δεύτερης ταινίας της Σελίν Σονγκ, μετά τις αριστουργηματικές “Περασμένες Ζωές”. Θα είναι μια ρομαντική κομεντί στη Νέα Υόρκη με ερωτικό τρίγωνο τους Πέδρο Πασκάλ, Κρις Έβανς και Ντακότα Τζόνσον. Πώς να μην ανυπομονούμε για αυτό;

Επίσης, συζητιέται ως πρωταγωνίστρια μιας ταινίας που περιμένουμε σχεδόν 40 χρόνια να έρθει, δηλαδή αυτή που προσπαθεί να γυρίσει η θρυλική κωμικός και σκηνοθέτης Ελέιν Μέι (“Ishtar”), δεκαετίες μετά την προηγούμενή της.

Κι ενώ λοιπόν για να δούμε ότι το μέλλον προδιαγράφεται συναρπαστικό για τη Ντακότα Τζόνσον δεν απαιτεί και καμιά ιδιαίτερη μαντική ιδιότητα, ας δούμε τώρα τι κάνει στο παρόν. Η μαντική ικανότητα ανήκει στην Κάσι, την ηρωίδα που παίζει η Τζόνσον στην αγωνιώδη περιπέτεια “Madame Web”, δίπλα στην Σίντνεϊ Σουίνι για την οποία πρόσφατα γράφαμε τα καλύτερα.

Η ταινία παίρνει τις αποστάσεις της από τις γνωστές ιστορίες ηρώων και υπερηρώων, αφηγούμενη την ιστορία της Κάσι, η οποία μαθαίνει κάτι για το παρελθόν της την ίδια στιγμή που μπορεί να δει το μέλλον της – δε χρειάζεται να εξηγήσουμε τι μπορεί να σου κάνει κάτι τέτοιο, δεν είναι και η πιο ευχάριστη και ισορροπημένη κατάσταση. Η Κάσι πρέπει να προστατέψει τρεις κοπέλες για τις οποίες το μέλλον διαγράφεται λαμπρό. Αρκεί να επιβιώσουν από το παρόν.

Σε ένα backstage βίντεο από τα γυρίσματα της ταινίας, η Ντακότα Τζόνσον και το υπόλοιποι καστ και δημιουργικό τιμ της ταινίας μιλούν για την ξεχωριστή ηρωίδα αυτής της περιπέτειας:

Τα υπόλοιπα, σύντομα σε μια αίθουσα κοντά σας.

Info:

Το Madame Web κυκλοφορεί στα σινεμά από την Feelgood στις 15 Φεβρουαρίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα