Πάνος Βλάχος: “Βάλτε και μένα μέσα στον σάκο” – Η απάντηση στον Άδωνι Γεωργιάδη

Διαβάζεται σε 3'
Ο Πάνος Βλάχος
Ο Πάνος Βλάχος Dimitris Kapantais / SOOC

Ο ηθοποιός και τραγουδιστής Πάνος Βλάχος απάντησε με ένα story στο Instagram στις αντιδράσεις που προκάλεσε ο στόχος «μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε» κατά τη διάρκεια live στη Θεσσαλονίκη.

Το δικό του σχόλιο, στη στοχοποίηση που δέχεται τις τελευταίες ώρες, παραθέτει ο δημοφιλής ηθοποιός και τραγουδιστής Πάνος Βλάχος με ανάρτησή του στο Instagram. Αφορμή η “λογοκρισία” που υπέστη από τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, και τον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε, καθώς ένας στίχος τραγουδιού που ερμήνευσε εμπεριείχε τα ονόματά τους.

Να σημειωθεί, πως ο Πάνος Βλάχος είναι ένας ιδιοσυγκρασιακός καλλιτέχνης και πολύ συχνά στα τραγούδια του σατιρίζει την περιρρέουσα κατάσταση. Μάλιστα, στην παράσταση “Ο Τυχαίος Θάνατος Ενός Αναρχικού” τραγουδά πολλούς στίχους με έντονο πολιτικοκοινωνικό περιεχόμενο.

Στο “story” του στο instagram ο Πάνος Βλάχος αναφέρει χαρακτηριστικά, «οι στίχοι και η τέχνη μου δεν έχουν σκοπό να υποκινήσουν τη βία. Δεν είναι το χιούμορ και η σάτιρα που γεννούν τη βία. Βάλτε με και εμένα μέσα στον σάκο. Ίσως έτσι να έρθουμε πιο κοντά».

Η ανάρτηση του Πάνου Βλάχου

INSTAGRAM

Ο στίχος του Πάνου Βλάχου και η αντίδραση Γεωργιάδη – Πορτοσάλτε

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Πάνος Βλάχος παρουσιάστηκε, κατά τη διάρκεια συναυλίας στην οποία συμμετείχε στη Θεσσαλονίκη, να τραγουδά τον στίχο: «μέσα σε έναν σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε», αναφερόμενος στον υπουργό Υγείας, Αδωνι Γεωργιάδη, και στον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε.

Το σχετικό βίντεο, που δημοσιεύτηκε στα social media, ωστόσο, προκάλεσε τις αντιδράσεις τους.

«Τί κρίμα! Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας πράγματι ταλαντούχος ηθοποιός ο οποίος όμως θεώρησε εξυπνάδα να τραγουδήσει από σκηνής αυτό, δηλ “να μας βάλουν εμένα και τον Άρη Πορτοσάλτε σε ένα σάκο…” δηλ να μας σκοτώσουν;;; Και αυτό λέγεται χιούμορ; Και αν αύριο ένας τρελός όντως το κάνει; Τί θα λέει ο κ. Βλάχος στις οικογένειές μας “ζητώ συγγνώμη;”. Κρίμα κρίμα κύριε Βλάχε!» έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης σε ανάρτησή του στο δίκτυο X/Twitter.

«Καλησπέρα. Ξέρετε ποιοι είναι αυτοί; Θα ήθελα πληροφορίες» σχολίασε από την πλευρά του ο Άρης Πορτοσάλτε.

Υπενθυμίζεται πως μετά από τρεις «σε εξαντλητικό βαθμό» sold out σεζόν, μια περιοδεία με κατάμεστα θέατρα σε όλη την Ελλάδα, πολλά θεατρικά βραβεία και διθυραμβικές κριτικές, ο Πάνος Βλάχος και “Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού”, η παράσταση «φαινόμενο» που αποθεώθηκε από 250.000 θεατές πανελλαδικά, ρίχνουν αυλαία την Κυριακή 28 Απριλίου και ολοκληρώνει τον κύκλο της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα