Rob James Seymour: Τι του είπε η Χρύσα off camera – Με πόσα χρήματα έφυγε από το Survivor

Διαβάζεται σε 2'
Rob James Seymour
Rob James Seymour Glomex/ΣΚΑΙ

Ο Rob James Seymour απάντησε στις κατηγορίες των συμπαικτών του στο Survivor 2024 και στα άσχημα σχόλια της Χρύσας. Το ποσό που συγκέντρωσε από τη συμμετοχή του.

Καλεσμένος στην εκπομπή “Fay’s Time” βρέθηκε τη Δευτέρα (12/02) ο Rob James Seymour, ο οποίος αποχώρησε την περασμένη εβδομάδα από το Survivor 2024.

Ήθελα να κάτσω και άλλο, γιατί είχα καταλάβει ότι είχα δώσει χαρά στον κόσμο. ‘Ηθελα να μείνω και να γίνω και καλύτερος παίκτης. Νομίζω ήταν η ώρα μου να φύγω από το παιχνίδι, δεν ξέρω τον λόγο” είπε αρχικά ο Rob.

“Ήθελα πάρα πολύ να μείνω στο παιχνίδι και στενοχωρήθηκα πολύ που έφυγα και δεν μπόρεσα να γνωρίσω από κοντά τον Τζέιμς Καφετζή. Είναι από την Ουαλία, είναι κοκκινομάλλης. Πιστεύω ότι θα ταιριάζαμε, θα κάναμε πολλή παρέα. Και η Σταυρούλα Χρυσαειδή φαίνεται πολύ καλή” πρόσθεσε.

Ο ίδιος δήλωσε πως θα ήθελε να συνεχίσει να δίνει χαρά στον κόσμο, με το να εμφανίζεται στην τηλεόραση. Όπως δήλωσε: Θα ήθελα να ασχοληθώ με την τηλεόραση. Θα ήθελα να είμαι σε μια εκπομπή. Μου άρεσε πολύ το Asia Express γιατί είχε ταξίδια. Οπότε θα μου άρεσε κάτι τέτοιο, Αν υπήρχε και κάποια άλλη εκπομπή που να μου αρέσει θα το συζήταγα”.

 

Μιλώντας για τα κακεντρεχή σχόλια που έκαναν για εκείνον οι συμπαίκτες του και, ειδικά, για της Χρύσας, ο Rob είπε: “Δεν μου είπαν τίποτα μπροστά στο πρόσωπό μου. Νιώθω ότι εγώ είμαι εντάξει με αυτό, αλλά προσβάλλει την οικογένειά μου. Όταν ήρθε ένας νέος παίκτες και είπε ότι εγώ είμαι πολύ αγαπητός στην Ελλάδα, άλλαξαν συμπεριφορά, έπρεπε να δείτε τα μούτρα τους“.

Ενώ για την Χρύσα, αποκάλυψε, επίσης: “Όταν έφευγα, ήρθε και μου είπε off camera “Rob, όταν βγεις έξω δεν θα πεις κάτι κακό για μένα, έτσι;”. Εκείνη τη στιγμή δεν ήξερα όλα αυτά που είπε για μένα. Αυτό που είπε ότι θέλει να κάψει τις κουβέρτες μου, είναι απίστευτο. Θέλω να της πω, κάψετε τες όλες, να πάρει φωτιά, μήπως ζεσταθεί η καρδιά σου”.

Survivor: Με πόσα χρήματα αποχώρησε ο Rob

Η αμοιβή των Μαχητών κάθε εβδομάδα είναι 1.000 ευρώ άρα, 1.000 επί 5 εβδομάδες που έμεινε στο Survivor, ο Rob James Seymour πήρε 5.000 ευρώ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα