Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης: Ουρές και έλεγχοι μετά τον εντοπισμό φακέλου με εκρηκτικά

Διαβάζεται σε 1'
Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης: Ουρές και έλεγχοι μετά τον εντοπισμό φακέλου με εκρηκτικά
Thesstoday.gr

Μεγάλη καθυστέρηση και ενδελεχής έλεγχος στην είσοδο χιλιάδων ατόμων στο δικαστικό Μέγαρο μετά το συμβάν της Δευτέρας και τον εντοπισμό του φακέλου που περιείχε εκρηκτικό μηχανισμό.

Στιγμές πανικού έζησαν δεκάδες εργαζόμενοι στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης τη Δευτέρα μετά τον εντοπισμό του φακέλου που περιείχε εκρηκτικό μηχανισμό και έφτασε στα χέρια της προέδρου Εφετών Θεσσαλονίκης.

Ο φάκελος ήταν παγιδευμένος και θα εκρήγνυτο μόλις τον άνοιγε ο παραλήπτης του. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν προηγήθηκε προειδοποιητικό τηλεφώνημα.

Σήμερα, Τρίτη, στην κεντρική είσοδο του δικαστικού Μεγάρου έχουν σχηματιστεί ουρές, καθώς πλέον εφαρμόζεται ενδελεχής έλεγχος σε όσους εισέρχονται.

Όπως αναφέρει το Thesstoday, λειτουργεί μόνο η κεντρική πόρτα του κτηρίου, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ολιγόλεπτη καθυστέρηση στην είσοδο, καθώς χιλιάδες άτομα εισέρχονται καθημερινά στα δικαστήρια.

Thesstoday.gr

Παράλληλα, νωρίς το πρωί αστυνομικός διενέργησε έλεγχο με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο της Κ-9 που ανιχνεύει εκρηκτικές ουσίες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα