Joker: Folie à Deux – Ο πρώτος χορός του Joaquin Phoenix με τη Lady Gaga

Διαβάζεται σε 2'
Lady Gaga Joaquin Phoenix
Lady Gaga Joaquin Phoenix DC Entertainment via Flix Pix/Alamy/Visualhellas.gr

Ο σκηνοθέτης του “Joker: Folie à Deux”, Todd Phillips έδωσε στη δημοσιότητα τρεις νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του πολυαναμενόμενου sequel με τον Joaquin Phoenix και τη Lady Gaga.

Μία ματιά στον κόσμο του Joker μάς άφησε να ρίξουμε ο σκηνοθέτης του sequel, “Joker: Folie à Deux“, ο οποίος δημοσίευσε τρεις νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης ταινίας.

Ο σκηνοθέτης Todd Phillips έκανε… δώρο σε όλους τους ερωτευμένους χθες, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου δημοσιεύοντας τρία νέα στιγμιότυπα με τρυφερές στιγμές του Joker (Joaquin Phoenix) και της Harley Quinn (Lady Gaga), αφήνοντας το σχόλιο: “Ελπίζοντας η μέρα σας να είναι γεμάτη αγάπη“.

Αν και ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές συγκεκριμένες λεπτομέρειες για την πλοκή της δεύτερης ταινίας “Joker”, έχει περιγραφεί ως ένα δράμα με μουσικά στοιχεία με τη συνέχεια να ακολουθεί τον Άρθουρ Φλεκ αφότου έχει εισαχθεί στο Άσυλο του Άρκαμ.

 

Στο καστ των ηθοποιών βρίσκεται η Zazie Beetz απέναντι στους νεοφερμένους Brendan Gleeson, Catherine Keener, Jacob Lofland και Harry Lawtey.

Η πρώτη ταινία συγκέντρωσε πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια παγκοσμίως και έγινε η ταινία με τα υψηλότερα έσοδα στην ιστορία του box office,

Η πρώτη ταινία απέσπασε 11 υποψηφιότητες για Όσκαρ, με τον Phoenix να κερδίζει το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου για τη συγκλονιστική ερμηνεία του, ενώ έσπασε το φράγμα του $1 δισ. και έγινε η ταινία με τα υψηλότερα έσοδα στην ιστορία του box-office.

Δείτε την ανάρτηση:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα