Κίνηση στους δρόμους: “Παρέλυσε” ο Κηφισός λόγω τροχαίου ΚΤΕΛ με ΙΧ – Αυξημένη κίνηση λόγω βροχής

Διαβάζεται σε 2'
kinisi
Κίνηση στους δρόμους EUROKINISSI

Τέλος εβδομάδας με αρκετή ταλαιπωρία για τους οδηγούς που κινούνται σε κεντρικούς οδικούς άξονες, καθώς η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται σε αρκετά σημεία με δυσκολία. Πού υπάρχουν προβλήματα.

Με αρκετή υπομονή πρέπει να οπλιστούν και σήμερα οι οδηγοί, καθώς ήδη από τις πρώτες πρωινές ώρες η κίνηση στους δρόμους είναι ιδιαίτερα αυξημένη, με τη βροχή που σημειώνεται το πρωί της Παρασκευής (16/02) να δυσκολεύει περισσότερο την κατάσταση.

Την τιμητική του έχει και σήμερα ο Κηφισός, όπου νωρίτερα σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα στο ύψος της Λυκόβρυσης όταν λεωφορείο ΚΤΕΛ συγκρούστηκε με ΙΧ, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει τραυματισμός, παρά μόνο υλικές ζημιές. Το τροχαίο όμως ήταν αρκετό για να “παραλύσει” ο Κηφισός, με τα οχήματα να κινούνται σχεδόν σημειωτόν, από τη Λένορμαν έως την Αχαρνών και από την Κηφισιά έως την Αττική Οδό.

Αυξημένη είναι η κίνηση και στην Πέτρου Ράλλη στο ύψος της Θηβών, η Αλεξάνδρας στην άνοδο, η κάθοδος της Λ. Κηφισίας στο ύψος του Παλαιού Ψυχικού, ενώ προβλήματα αντιμετωπίζουν οι οδηγοί και στην Πανεπιστημίου.

Καθυστερήσεις σημειώνονται και στην Αττική οδό, τόσο στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο όσο και στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Δείτε σε πραγματικό χρόνο την κίνηση στους δρόμους

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα