Γιάννης Νιάρρος: “Είχαν γράψει ότι έκανα ναρκωτικά, η γιαγιά μου είχε φρικάρει”

Διαβάζεται σε 2'
Γιάννης Νιάρρος
Γιάννης Νιάρρος Glomex/Alpha

Ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Νιάρρος μίλησε για την τηλεόραση, το κοινό του θεάτρου και τα ακραία δημοσιεύματα που έχουν γραφτεί για εκείνον.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός Γιάννης Νιάρρος, προχώρησε σε δηλώσεις στην εκπομπή “Καλύτερα Δε Γίνεται”, μιλώντας, μεταξύ άλλων, για την σχέση του με την τηλεόραση, τα ακραία δημοσιεύματα, αλλά και την συνεργασία του με τη σύντροφό του.

Υπάρχουν στιγμές που νιώθω ότι είμαι “στην απ’ έξω”, επειδή δεν είμαι σε κάποια σειρά στην τηλεόραση. Αλλά επειδή κάνω πράγματα στο θέατρο που με γεμίζουν, δεν πονάει τόσο πολύ. Η αλήθεια είναι πως είναι τρομακτική η έκθεση στην τηλεόραση, γιατί πάει σε άλλο επίπεδο η αναγνωρισιμότητα και δεν ξέρω πώς θα το διαχειριζόμουν. Την είχα… ακουσμένη από μικρός. Όσο καβαλημένος ήμουν τότε, είμαι και τώρα είπε, αρχικά, για τη δουλειά του.

Αναφορικά με τον σεβασμό του κοινού προς τους ηθοποιούς, με αφορμή τις καταγγελίες συναδέλφων του για θεατές που τραβούσαν βίντεο την ώρα της παράστασης, είπε: Μικρότερος μού την έσπαγε όταν κάποιος θεατής με κατέγραφε με το κινητό, αλλά έχω συμφιλιωθεί με αυτό. Είναι αποδεκτό ότι ένας άνθρωπος δεν καταλαβαίνει πως ο ηθοποιός χρειάζεται συγκέντρωση και βγάζει το κινητό του και τραβάει μέσα στην παράσταση”.

Δεν με περιορίζει η πολιτική ορθότητα. Νιώθω ελεύθερος μέσα σε αυτό και έχει επιδράσει θετικά σε εμένα. Μου ακούγεται αστείο να γίνει μήνυση για ένα τραγούδι ή ένα πολιτικό σχόλιο” είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

Για ακραία δημοσιεύματα που έχουν γραφτεί για εκείνον, είπε: “Οι λεζάντες γενικά πονάνε, γιατί δεν μπορείς να χωρέσεις εκεί το οτιδήποτε. Ένα πολύ αστείο είναι όταν είχαν γράψει ότι κάνω χρήση ναρκωτικών. Ήταν μια χαζή ερώτηση αν έχω πειραματιστεί με ουσίες και είπα ότι σαν παιδί, θα είχα κάνει ένα τσιγάρο. “Έκανα χρήση κάνναβης στο λύκειο” είχαν γράψει. Είναι αστείο. Η γιαγιά μου είχε φρικάρει και με ρωτούσε αν είμαι ναρκομανής“.

Για την συνεργασία με την σύντροφό του είπε ως λειτούργησε πολύ θετικά για εκείνον, ενώ δεν το περίμενε.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Νιάρρου

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα