Survivor: Ο “γνωστός Αλέξης Παππάς” επέστρεψε και έκανε τους Μπλε άνω-κάτω

Διαβάζεται σε 2'
Αλέξης Παππάς
Αλέξης Παππάς Facebook@Survivor Greece

Το “αληθινό πρόσωπο” του Αλέξη Παππά άρχισε να βλέπει ο Σταμάτης από την ομάδα των Μαχητών.

Στον πιο κρίσιμο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας θα αναμετρηθούν Διάσημοι και Μαχητές του Survivor 2024, στο επεισόδιο της Τρίτης (20/02).

Μετά την ένταση που επικράτησε στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού, όπου οι Διάσημοι εξέφρασαν τόσο δημόσια – μπροστά στους Μαχητές – όσο και στην παραλία τους, την άποψη ότι ο Τζέιμς Καφετζής θα πρέπει να είναι ο παίκτης που θα βγει υποψήφιος, φαίνεται πως ο Αλέξης Παππάς μονοπωλεί το ενδιαφέρον των μπλε.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου, ο Σταμάτης κάνει λόγο για τον “γνωστό Αλέξη Παππά”, που “δεν αφήνει να πέσει κουβέντα” και “εμφανίζεται από παντού”.

“Ο γνωστός Αλέξης Παππάς. Δεν αφήνει κουβέντα να πέσει… ο Αλέξανδρος Παππάς είναι σαν να παίζει ‘εδώ παπάς, εκεί παπάς, πού είναι ο παπάς. Από παντού εμφανίζεται. Πίσω από τον Ντάνιελ, πίσω από τη Δαλάκα, πίσω από την Ασημίνα; Πίσω από όλη την κόκκινη ομάδα; Πού είσαι ρε Αλέξη; Παντού είσαι”, λέει ο Σταμάτης.

Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει τον τρίτο και πιο σημαντικό αγώνα ασυλίας και ποια είναι η “βόμβα” που θα πέσει στο Συμβούλιο;

Survivor 2024: Το trailer της Τρίτης (20/02)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα