Σωτήρης Τσαφούλιας: Ο ντόρος με τον Πάνο Βλάχο γίνεται για να τραβηχτεί η προσοχή μας από τα Τέμπη

Διαβάζεται σε 2'
Σωτήρης Τσαφούλιας Πάνος Βλάχος
Σωτήρης Τσαφούλιας Πάνος Βλάχος Papadakis Press

Την άποψη πως ο ντόρος που γίνεται με τον στίχο του Πάνου Βλάχου για Γεωργιάδη-Πορτοσάλτε γίνεται για να τραβήξουν την προσοχή του κόσμου από την υπόθεση των Τεμπών, υποστήριξε ο Σωτήρης Τσαφούλιας.

Καμία τυχαιότητα γύρω από τον σάλο που έχει προκαλέσει ο στίχος “μέσα σ’ ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε“ που τραγούδησε ο Πάνος Βλάχος σε συναυλία του στη Θεσσαλονίκη, δεν βλέπει ο σκηνοθέτης Σωτήρης Τσαφούλιας.

Μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες ο σκηνοθέτης, ο οποίος κατά το παρελθόν έχει γίνει “ασπίδα” για τον ηθοποιό και τραγουδιστή, υποστήριξε πως δεν θεωρεί τίποτα τυχαίο, αφού κατά τη γνώμη του “όλο αυτό γίνεται για να τραβηχτεί η προσοχή μας από την υπόθεση των Τεμπών“.

Ερωτηθείς περί πολιτικής ορθότητας, ο Σωτήρης Τσαφούλιας σχολίασε πως “τα πάντα έχουν όρια, αλλά το θέμα είναι ποιος τα θέτει. Δεν τα θέτουν ούτε επιτροπές, ούτε πρόεδροι, τα θέτει ο ίδιος ο κόσμος με την επιδοκιμασία ή την αποδοκιμασία του για τον καλλιτέχνη που την εκφράζει. Η πολιτική ορθότητα έχει μετατραπεί σε φονταμενταλισμό, και έχει γίνει μια προσπάθεια δαιμονοποίησης λέξεων που σαν σκοπό έχει να πληγεί η ελευθερία του λόγου και της σκέψης”.

Με τον επίμαχο στίχο να τραγουδιέται από τον Πάνο Βλάχο και να υπάρχει εδώ και έναν χρόνο, ο Σωτήρης Τσαφούλιας δήλωσε: “Δεν θεωρώ τίποτα τυχαίο, χωρίς να είμαι ούτε συνωμοσιολόγος ούτε τίποτα. Πιστεύω ότι ο λόγος που γίνεται αυτό, είναι για να τραβηχτεί η προσοχή μας από την υπόθεση των Τεμπών […] Εκμεταλλευόμαστε ένα γεγονός, για να δώσουμε την προσοχή μας κάπου αλλού”.

Οι δηλώσεις του Σωτήρη Τσαφούλια:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα