Ο Nτόναλντ Τραμπ μπήκε στην αγορά των… sneakers

Διαβάζεται σε 2'
Ο Nτόναλντ Τραμπ μπήκε στην αγορά των… sneakers
Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι πια, και σχεδιαστής sneakers. AP Photo Chris Carlson

Ο Ντόναλντ Τραμπ παρουσίασε το τελευταίο του δημιούργημα. Είναι ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, χαρακτηριστικά της αισθητικής του.

Την επομένη της απόφασης δικαστηρίου που τον διέταξε να πληρώσει 350 εκατομμύρια δολάρια ως πρόστιμο της καταδίκης του για ασφαλιστική και επιχειρηματική εξαπάτηση διάρκειας 10 ετών, ο Ντόναλντ Τραμπ παρουσίασε «το προϊόν που ήθελα να δημιουργήσω εδώ και τουλάχιστον 12 χρόνια».

Είναι χρυσά sneakers. Κοστίζουν 399 δολάρια. Δεδομένα είναι της αισθητικής του πρώην Πλανητάρχη και υποψηφίου για τη θέση του προέδρου των ΗΠΑ.

Τα «Never Surrender High-Tops» (έτσι τα ονόμασε ο δημιουργός) έκαναν την πρώτη εμφάνιση στο Sneaker Con της Φιλαδέλφεια -γνωστό ως ‘το καλύτερο σόου για σνίκερς στον κόσμο’.

Πέραν του χρυσού χρώματος, έχουν μια λεπτομέρεια στο πίσω μέρος, επίσης χαρακτηριστική του Τραμπ: είναι η αμερικανική σημαία.

Το κοινό διχάστηκε, με κάποιους να αποθεώνουν και άλλους να γιουχαΐζουν.

Ο Τραμπ αποδοκιμάστηκε και για την άρνηση του να καταδικάσει τον ύποπτο θάνατο του Αλεξέι Ναβάλνι.

Μεταξύ των πρώτων αγοραστών των «Never Surrender High-Tops» ήταν ένας άνδρας, ο οποίος ξόδεψε το ποσό των 9.000 δολαρίων, ώστε να εξασφαλίσει ένα ζευγάρι που είχε την υπογραφή του Τραμπ.

Εξυπακούεται πως τα αθλητικά παπούτσια προστέθηκαν στην ιστοσελίδα για τις online αγορές των προϊόντων του Τραμπ και ‘εξαφανίστηκαν’ σε λίγες ώρες. Παρεμπιπτόντως, διέθεσε δια αυτής της οδού μόνο 1000 ζευγάρια, τα οποία ονόμασε Super Limited. Για όσους δεν ικανοποιήθηκαν, πρόσφερε την εναλλακτική του T-Red Wave και POTUS 45.

Αφότου έκανε τις αγοραπωλησίες του, ο υποψήφιος πρόεδρος μίλησε στο κοινό του στο Μίσιγκαν και όπως πάντα, κατηγόρησε τον δικαστή που τον καταδίκασε για σκευωρία.

Είπε πως είναι μέρος μιας «αριστερής συνωμοσίας», με στόχο να τον εμποδίσει να γίνει ξανά πρόεδρος. Πρόσθεσε και ότι «αυτές οι αποκρουστικές καταχρήσεις εξουσίας δεν είναι απλώς επίθεση εναντίον μου, είναι επίθεση σε όλους τους Αμερικανούς».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα