Μαρίνα Σάττι: Mόλις επιβεβαίωσε τις φήμες για τον τίτλο του τραγουδιού στη Eurovision;

Διαβάζεται σε 3'
Eurovision 2024 - Μαρίνα Σάττι
Μαρίνα Σάττι papadakispress

Την πρώτη της πρόβα για τη χορογραφία που θα παρουσιάσει στη Eurovision 2024 πραγματοποίησε η Μαρίνα Σάττι, η οποία μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για όσα πρόκειται να δούμε στη σκηνή.

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες της Μαρίνας Σάττι και της ομάδας της για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision και χθες, η αγαπημένη τραγουδίστρια πραγματοποίησε την πρώτη της πρόβα για τη χορογραφία, μαζί με τους τρεις χορευτές που θα την πλαισιώσουν.

Λίγες ώρες αργότερα και μετά την πρώτη πρόβα, οι τηλεοπτικές κάμερες εντόπισαν την καλλιτέχνιδα, η οποία δήλωσε ενθουσιασμένη και επιβεβαίωσε την παρουσία των τριών σέξι χορευτών στο πλευρό της.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το “αν θα φέρει εξάρες στα ζάρια”, σαφή αναφορά στον τίτλο του τραγουδιού με το οποίο θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Σουηδία τον Μάιο, η Μαρίνα Σάττι χαμογέλασε επιβεβαιώνοντας με έναν τρόπο τις φήμες που θέλουν το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, να έχει τον τίτλοΖάρι“.

Όσο για το ποιο είναι το γούρι της, η Μαρίνα Σάττι δήλωσε πως είναι οι άνθρωποι που βρίσκονται στην ομάδα της, τους οποίους και εμπιστεύεστε, ενώ δήλωσε πως η εμφάνισή της επί σκηνής όπως και το ρούχο που θα επιλέξει, θα είναι εντυπωσιακά.

Οι δηλώσεις της Μαρίνας Σάττι:

Με τον χορογράφο της Rosalia και της Madonna στη Eurovision

Υπεύθυνος για την χορογραφία είναι o διεθνούς φήμης Γερμανός χορογράφος με καταγωγή από την Κομοτηνή, Metznoun Mecnun Giasar, που είναι γνωστός ως Majnoon.

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που έχει χορογραφήσει ο Majnoon είναι η Madonna, οι BTS και η Loreen, ενώ σημαντικότερη συνεργασία του είναι αυτή με τη Rosalia, μαζί με την οποία δημιούργησαν τις viral χορογραφίες του πρωτοποριακού Motomami tour, ενώ έχει βραβευτεί και με Grammy για τη δουλειά του αυτή.

Εκτός από χορογράφος, ο Majnoon δηλώνει μουσικός, παραγωγός, σκηνοθέτης, μέντορας και fashion icon. Ο Mecnun Giasar είναι κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου, ενώ ο ίδιος μέσα από τα social media του προσδιορίζει τον εαυτό του ως οθωμανικής/παλαιοτουρκικής καταγωγής.

Σημειώνεται ότι την καλλιτεχνική επιμέλεια της εμφάνισης της Μαρίνας Σάττι υπογράφει ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Eurovision 2024: Πότε θα παρουσιαστεί το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι

Η Μαρίνα Σάττι πρόκειται να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 68ο διαγωνισμό της Eurovision, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στο Μάλμε της Σουηδίας τον ερχόμενο Μάιο, στις 7, 9 και 11 του μήνα.

Σε μια έκτακτη βραδινή εκπομπή, που θα μεταδοθεί την Πέμπτη 7 Μαρτίου, στην ΕΡΤ1, με παρουσιαστές τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, θα γίνει η παρουσίαση του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στον 68ο Διαγωνισμό της Eurovision.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα