Survivor 2024: Αποδεκατίστηκαν οι Διάσημοι – Σοκ με τη διπλή αποχώρηση

Διαβάζεται σε 2'
Survivor
Survivor Facebook@Survivor Greece

Γεμάτο ανατροπές το επεισόδιο της Τετάρτης του Survivor 2024 καθώς οι Διάσημοι αποχαιρέτησαν δύο παίκτες από την ομάδα τους. Ποιος παίκτης αποχώρησε από τη μονομαχία.

Το Survivor 2024 επέστρεψε το βράδυ της Τετάρτης (21/02) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και δεν έλειψαν για ακόμη μια φορά οι ανατροπές.

Διάσημοι και Μαχητές αγωνίστηκαν για το έπαθλο φαγητού και επικοινωνίας, όμως κρισιμότερη ήταν η μονομαχία των τεσσάρων υποψηφίων προς αποχώρηση που ακολούθησε.

Θοδωρής, Νίκος, Αλέξης και Σταμάτης συναντήθηκαν στον στίβο μάχης, όμως λίγο πριν ξεκινήσουν ο Γιώργος Λιανός προχώρησε σε μία ανακοίνωση που σόκαρε τους παίκτες των ομάδων, αφού όπως έκανε γνωστό, η Όλγα Πηλιάκη εξαιτίας ενός ιατρικού θέματος, έπειτα από τις εξετάσεις των γιατρών, κρίθηκε φρόνιμο να μην συνεχίσει στο Survivor.

Και ενώ όλοι θα περίμεναν η ξαφνική αποχώρηση, να “παγώσει” τη διαδικασία, κάτι τέτοιο δεν συνέβη και οι τέσσερις υποψήφιοι αγωνίστηκαν κανονικά για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Ο Σταμάτης νίκησε τον Νίκο με 4-0, ενώ ακολούθησε ο αγώνας του Αλέξη με τον Θοδωρή, με τον πρώτο να αναδεικνύεται νικητής και να παραμένει στο παιχνίδι.

Η τελική μονομαχία ανάμεσα στον Νίκο και τον Θοδωρή είχε μόνο έναν νικητή και αυτός ήταν ο Θοδωρής, ο οποίος κατάφερε να επικρατήσει του τραγουδιστή και να τον θέσει εκτός παιχνιδιού.

Μεγάλη ήταν η συγκίνηση για τη Μαρία Αντωνά και την Ασημίνα Χατζηανδρέου, όταν κατάλαβαν ότι ο φίλος τους αποχωρεί.

 

Survivor 2024 – Νίκος Γκάνος:

“Δεν ήμουν εύστοχος σήμερα, ευχαριστήθηκα όλη την εμπειρία από την αρχή, έκανα πολύ δυνατές φιλίες, πέρασα πολύ ωραία, φεύγω με ψηλά το κεφάλι και χαρούμενος”, είπε αρχικά ο Νίκος Γκάνος και απευθυνόμενος στις φίλες του, Μαρία και Ασημίνα, πρόσθεσε ότι “είναι ένα παιχνίδι, θα τα πούμε σύντομα έξω και ελπίζω να κάνουμε παρέα και να είμαστε πολύ κοντά”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα