Energizing 2030: Το συνέδριο του ΜΒΑ International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με το Energy & Sustainable Development Club

Διαβάζεται σε 2'
Energizing 2030: Το συνέδριο του ΜΒΑ International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με το Energy & Sustainable Development Club

Το συνέδριο έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024.

Το ΜΒΑ International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, σε συνεργασία με το Energy & Sustainable Development Club, διοργανώνουν συνέδριο με θέμα την ενέργεια, υπό τον τίτλο “Energizing 2030”.

Το έτος αυτό σηματοδοτεί την αναβίωση του Energy & Sustainable Development Club – ενός club φοιτητών και αποφοίτων του MBA International, με έντονο ενδιαφέρον για το χώρο της ενέργειας. Το Energy & Sustainable Development Club έχει διοργανώσει στο παρελθόν μια σειρά επιτυχημένων συνεδρίων και έχει να επιδείξει σημαντικές πρωτοβουλίες φέρνοντας σε επαφή επαγγελματίες του χώρου με τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας.

Το συνέδριο έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024 και θα φιλοξενήσει σημαντικές προσωπικότητες του χώρου της ενέργειας. Οι ομιλητές θα παρουσιάσουν τις βλέψεις τους για τη διαμόρφωση του ενεργειακού τοπίου, στο πρώτο ορόσημο της ενεργειακής μετάβασης, το 2030. Στο πλαίσιο αυτό, θα αναδείξουν τις επενδυτικές ευκαιρίες που αναδύονται καθώς και το ρόλο της Ελλάδας στην ευρύτερη περιοχή.

Την εκδήλωση θα ανοίξει ο Καθηγητής Eric Soderquist, Διευθυντής του MBA International Program (ΟΠΑ), με συντονιστές την οργανωτική ομάδα του Energy & Sustainable Development Club, Γιάννη Κουλουμπή, Θάνο Τόλια και Κωνσταντίνα Λαβράνου. Τις εναρκτήριες δηλώσεις θα κλείσει ο Δημήτρης Σαραντόπουλος, ιδρυτής και πρώην Πρόεδρος του Club. Στη συνέχεια ο λόγος θα δοθεί στους ομιλητές, με τη λίστα να διαμορφώνεται ως εξής:
• Κωνσταντίνος Μαύρος, CEO, PPC Renewables
• Κωνσταντίνος Σιφναίος, Managing Director, GASTRADE
• Νίκος Κεραμίδας, Executive Director of EU Affairs, MYTILINEOS
• Εμμανουήλ Μουστάκας, General Director of Business Development, Executive BoD Member, GEK TERNA
• Δημήτριος Τριανταφυλλόπουλος, Managing Director, HELLENIC HYDROGEN
• Κωνσταντίνος Ελευθεριάδης, Partner, Energy Sector Leader, DELOITTE Greece

Η εκδήλωση αποτελεί ίσως τη μοναδική αυτού του μεγέθους που διοργανώνεται από φοιτητές, έχοντας τη στήριξη του προγράμματος MBA International. Στόχος του συνεδρίου είναι να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα στην ακαδημαϊκή και επιχειρηματική κοινότητα, φέροντας κοντά κορυφαία στελέχη της αγοράς με φοιτητές και αποφοίτους, δημιουργώντας μια πολύτιμη ευκαιρία για την ανταλλαγή ιδεών.

*Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο NJV Athens Plaza, με ελεύθερη είσοδο. Συνίσταται η προεγγραφή με e-mail στο [email protected]

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα