Διευθύνων Σύμβουλος Kellogg’s: “Φάτε κορν φλέικς αντί για φαγητό αν δυσκολεύεστε”

Διαβάζεται σε 1'
Διευθύνων Σύμβουλος Kellogg’s: “Φάτε κορν φλέικς αντί για φαγητό αν δυσκολεύεστε”
I-stock

Ο πανίσχυρος διευθύνων σύμβολος της Kellogg’s έκανε μία επιεικώς άστοχη δήλωση στην οποία μάλιστα επέμεινε.

Mε την οργή εκατομμυρίων ανθρώπων που τα τελευταία χρόνια δυσκολεύονται ολοένα και περισσότερο να εξασφαλίσουν τα προς το ζην για την οικογένειά τους έπαιξε ο Γκάρι Πίλνικ.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Kellogg’s, μίας εκ των ισχυρότερων πολυεθνικών εταιριών στο χώρο των τροφίμων, ισχυρίστηκε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι τα δημητριακά της εταιρίας του θα μπορούσε να είναι μία πολύ καλή λύση για όσους δεν μπορούν να εξασφαλίσουν συμβατικό φαγητό για το τράπεζί τους.

Τα παραπάνω ειπώθηκαν σε ζωντανή μετάδοση σε εκπομπή του CNBC και προκάλεσαν (τουλάχιστον) εκνευρισμό σε όσους τα άκουσαν.

“Τα δημητριακά ήταν πάντα προσιτά και φυσικά αποτελούν λύση όταν υπάρχει πρόβλημα. Ακόμα και όταν ο παρουσιαστής παρατήρησε ότι τα λεγόμενα αυτά μάλλον δεν θα εκληφθούν με τον τρόπο που ο ίδιος θα θα ήθελε, ο Πίλνικ συνέχισε απτόητος: “Οχι, το εννοώ. Τα δημητριακά για φαγητό είναι κάτι περισσότερο από τάση πλέον και περιμένουμε να συνεχιστεί”.

Εξαιρετικά λοιπόν. Ενας άνθρωπος του οποίου οι αποδοχές έφτασαν τα 5 εκατομμύρια δολάρια το 2023 προτρέπει τους υπόλοιπους να αντικαταστήσουν το κανονικό φαγητό με κορν φλέικς. Δικαίωσε τα άκουσε λοιπόν στα social media.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα