Όλγα Πηλιάκη: Το πρόβλημα υγείας στο Survivor και η μεγάλη αλλαγή του Χανταμπάκη

Διαβάζεται σε 3'
Όλγα Πηλιάκη και Στέλιος Χανταμπάκης
Όλγα Πηλιάκη και Στέλιος Χανταμπάκης Glomex/ΑΝΤ1

Μετά την αποχώρηση της από το Survivor 2024, η Όλγα Πηλιάκη μίλησε για το πρόβλημα υγείας που την οδήγησε εκτός. Στο πλευρό της και ο Στέλιος Χανταμπάκης, με μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του.

Στην εκπομπή “Fay’s Time” φιλοξενήθηκε η Όλγα Πηλιάκη, η οποία αποχώρησε από το Survivor 2024 πριν από μερικές εβδομάδες για λόγους υγείας.

Η γνωστή αθλήτρια, που αποθεώθηκε κατά τη συμμετοχή της στο Survivor λόγω του ήθους που έδειξε, αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που την ανάγκασε να διακόψει το “ταξίδι” της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

“Είμαι χαρούμενη που επέστρεψα στο σπίτι μου. Δεν στενοχωρήθηκα και τόσο πολύ που έφυγα, ήθελα να επιστρέψω στην οικογένειά μου και τα παιδιά μου. Δεν σκέφτηκα ποτέ ότι μπορεί να κερδίσω, μπήκα με το σκεπτικό ότι θα το προσπαθήσω και ό,τι προέκυπτε. Ο λόγος που αποχώρησα ήταν το πρόβλημα που αντιμετωπίζω με τον αυχένα μου. Μπορεί να συνέχιζα λίγο ακόμη, αλλά σε καμία περίπτωση μέχρι τον τελικό. Δε θα μπορούσα να αντέξω τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα” είπε αρχικά η πρώην παίκτρια του Survivor.

“Ήμουν όπως είμαι στην έξω μου ζωή, δεν αγχώθηκα για την εικόνα μου προς τα έξω. Προσπαθούσα να είμαι θετική. Καλύτερα που αποχώρησα έτσι και γλίτωσα τα πολλά run που κάνουν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Ο τραυματισμός μου υπήρχε ήδη. Πραγματικά είχα καταπονήσει πάρα πολύ τον αυχένα μου σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, καθώς φέτος είναι δύσκολα τα αγωνίσματα. Ήδη είχα κάνει μια υπέρβαση. Ο γιατρός δεν μπορούσε να πάρει την ευθύνη σε περίπτωση που έπεφτα σε κάποιο αγώνισμα θα ήταν πολύ πιο σοβαρό από ένα άλλο παιδί” είπε, επίσης, για τον λόγο της αποχώρησής της.

Επίσης, η Όλγα Πηλιάκη αναφέρθηκε και στον Αλέξη Παππά, περιγράφοντάς τον ως έναν άνθρωπο με πάρα πολύ χιούμορ, απλώς δεν το αφήνει να φανεί στις κάμερες.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης στο πλευρό της Όλγας Πηλιάκη

Στα παρασκήνια της εκπομπής ήταν και ο Στέλιος Χανταμπάκης, που θέλησε να είναι στο πλευρό της συζύγου του. Μάλιστα, έκανε μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του, αφού τον είδαμε με βαμμένα πλατινέ ξανθά μαλλιά.

Η Όλγα Πηλιάκη δήλωσε πως η απόσταση ανανέωσε τον έρωτά τους, ενώ για το μέλλον ανέφερε: “Τώρα που επέστρεψα, είναι σαν να ξύπνησα από ένα όνειρο. Σίγουρα είναι μια νέα αρχή για πολύ όμορφα πράγματα. Το ταξίδι μου εκεί μας βοήθησε να σχεδιάσουμε τα επόμενά μας βήματα. Δεν είναι επαγγελματικά, ούτε αφορά υλικά αγαθά. Αφορά το μέλλον των παιδιών μας εκεί θέλουμε να εστιαστούμε περισσότερο. Είναι το μοναδικό μέλημά μας”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα