Άργος: Στον ανακριτή ο 34χρονος που χτύπησε με σίδερο και περιέλουσε με χλωρίνη την σύζυγό του

Διαβάζεται σε 1'
Άργος: Στον ανακριτή ο 34χρονος που χτύπησε με σίδερο και περιέλουσε με χλωρίνη την σύζυγό του
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. Eurokinissi

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί ο 34χρονος που κατηγορείται ότι χτύπησε με σίδερο τη σύζυγό του και την περιέλουσε στη συνέχεια με χλωρίνη.

Στον ανακριτή θα οδηγηθεί  ο 34χρονος από το Άργος, ο οποίος φέρεται να χτύπησε τη σύζυγό του με σίδερο και στη συνέχεια την περιέλουσε με χλωρίνη.

Η σύζυγός του έχει υποστεί σοβαρές κακώσεις σε πολλά σημεία του σώματός της, ενώ ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Τρίπολης έπειτα από καταγγελία της ίδιας μετά το συμβάν.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, η 32χρονη πλέον βρίσκεται μαζί με τα παιδιά της στο πατρικό της σπίτι.

Το χρονικό του περιστατικού

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής  (01/03), όταν ο 34χρονος χτύπησε με σίδερο τη σύζυγό του και στη συνέχεια την περιέλουσε με χλωρίνη, προκαλώντας της επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

Πληροφορίες που μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ανέφεραν ότι η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου της δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ παρέμεινε για περαιτέρω εξετάσεις.

Ο 34χρονος συνελήφθη από τους αστυνομικούς του Α.Τ. Τρίπολης, το απόγευμα της Παρασκευής (1/3) κατόπιν εγκλήσεως του 32χρονου θύματος, η οποία ενημέρωσε τις Αρχές μετά τον ξυλοδαρμό της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα