Μαρία Ηλιάκη: Παραδέχθηκε ότι το “Δέστε τους” δεν θα είχε θέση σήμερα στην τηλεόραση

Διαβάζεται σε 2'
Μαρία Ηλιάκη
Μαρία Ηλιάκη Papadakis Press

Η εκπομπή “Δέστε τους” ήταν μία από εκείνες που αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό. Όμως, σύμφωνα με τη Μαρία Ηλιάκη, στη σημερινή εποχή δεν θα μπορούσε να προβάλλεται.

Αναδρομή στο παρελθόν έκανε η Μαρία Ηλιάκη προχωρώντας μάλιστα σε μία αναπάντεχη παραδοχή για μία από τις εκπομπές που συμπαρουσίαζε πριν χρόνια με τον Νίκο Μουτσινά.

Η παρουσιάστρια, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από τα τηλεοπτικά επιλέγοντας να βρίσκεται δίπλα στην οικογένειά της, μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και σχολίασε τόσο τις φήμες περί επιστροφής του Νίκου Μουτσινά, όσο και το ενδεχόμενο να την δούμε ξανά στο πλευρό του στη μικρή οθόνη, σε κάποιο τηλεοπτικό πρότζεκτ.

Η Μαρία Ηλιάκη απέφυγε να απαντήσει, κάνοντας ένα γενικότερο σχόλιο, αφού σε ερώτηση για το αν θα ήθελε να δουλέψει ξανά μαζί του είπε: “ποτέ μη λες ποτέ, προς το παρόν δεν νομίζω πως θα τεθεί τέτοιο θέμα“.

Σε ερώτηση για το αν η εκπομπή “Δέστε τους” θα είχε μία θέση στην τηλεόραση, στη σημερινή εποχή, η απάντηση ήρθε γρήγορα και ήταν κατηγορηματική.

Όχι, δεν θα είχε θέση. Αυτά που λέγαμε εμείς τότε, δεν μπορούν να ειπωθούν τώρα“, είπε στους δημοσιογράφους η Μαρία Ηλιάκη.

Ακούγοντας τις δηλώσεις της παρουσιάστριας, η Ελεονώρα Μελέτη εξέφρασε τη χαρά της για το γεγονός ότι έστω και τώρα, μετά από χρόνια, όπως είπε, το παραδέχθηκε κάποιος.

“Ευτυχώς που βρέθηκε και ένας άνθρωπος που, μετά από χρόνια έστω, παραδέχθηκε ότι στο ‘Δέστε τους’, στο πλαίσιο του χιούμορ, έλεγαν χοντράδες και εξευτέλιζαν τον κόσμο. Δηλαδή πραγματικά, ευτυχώς που κάποιος το αναγνωρίζει τη σήμερον ημέρα”, είπε η παρουσιάστρια του MEGA, σημειώνοντας πως αυτό δεν αλλάζει ότι έχουν ειπωθεί όλα αυτά τα σχόλια.

“Το θέμα είναι να δουν οι άνθρωποι που έκαναν αυτές τις εκπομπές, πώς μπορούσαν και το έκαναν; Γιατί μαζί με το political correct πρέπει να αλλάζει και ο άνθρωπος“, πρόσθεσε στη συνέχεια με τους συνεργάτες της να σχολιάζουν πως τότε αυτό θεωρούνταν χιούμορ. “Εγώ δεν είχα γελάσει πολλές φορές“, κατέληξε η Ελεονώρα Μελέτη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα