Χάος στο Survivor: Η off camera ατάκα που “καίει” τη Σταυρούλα

Διαβάζεται σε 3'
Survivor 2024
Survivor 2024 Instagram/@Survivor Greece

Μια extra ασυλία θα έχουμε πλέον στο Survivor. Ποια η τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση και τι μαρτύρησε για την Σταυρούλα.

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το βράδυ της Τρίτης (05/03) το Survivor 2024, με τις δύο ομάδες να βάζουν τα δυνατά τους στο αγώνισμα, διεκδικώντας την τρίτη ασυλία της εβδομάδας.

Στον απαιτητικό στίβο μάχης, οι Κόκκινοι και οι Μπλε προσπάθησαν πολύ να πάρουν τη νίκη, με τις δύο ομάδες να είναι πάρα πολύ κοντά. Τελικά, οι Μαχητές κατάφεραν να επικρατήσουν με σκορ 10-8.

Survivor: Το απίστευτο ξέσπασμα του Σταμάτη

Όταν οι ομάδες επέστρεψαν στις παραλίες τους, ένας τεράστιος καβγάς εκτυλίχθηκε στους Μπλε, με πρωταγωνιστή τον Σταμάτη.

Συγκεκριμένα, οι δύο υπο-ομάδες των Μαχητών ήρθαν σε σύγκρουση, όταν οι μεν προσπάθησαν να προσεγγίσουν τους δε την ώρα του φαγητού.

Ο Σταμάτης αντέδρασε έντονα, ο Γιάννης τον αποκάλεσε καραγκιόζη και έπειτα ακολούθησε ένα απίστευτο ξέσπασμα του πρώτου στο προσωπικό του cue. “Ποιος είσαι ρε αντρακλάρα εσύ; Που μας βρίζεις όλους! Θες να μας δείρεις όλους; Ποιος νομίζεις ότι είσαι; Που έχεις έρθει;” είπε και πρόσθεσε:

“Δεν είμαι καθόλου καλά, νιώθω μόνος. Έχουν πέσει όλοι πάνω μου να με φάνε. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να είσαι καθημερινά στο επίκεντρο, να πέφτουν όλοι πάνω σου και να αρχίζουν το “ξύλο”. Τι άλλο πρέπει να κάνω; Να φύγω να σας αδειάσω τη γωνιά; Δεν ξέρω τι είναι το Survivor, δεν ξέρω τι είναι το ριάλιτι, εγώ ήρθα να παίξω”.

Survivor: Η τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση

Στο συμβούλιο του νησιού, οι Μπλε είχαν ένα νέο γύρο συγκρούσεων, ενώ αναφέρθηκαν και στο “θερμό” επεισόδιο μεταξύ Σταμάτη και Γιάννη.

Από την άλλη, οι ηττημένοι, δηλαδή οι Κόκκινοι, κλήθηκαν να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους.

Υποψήφια προς αποχώρηση αναδείχθηκε η Αναστασία Τσέρου, καθώς έλαβε συνολικά 8 ψήφους, έναντι 3 που έλαβε η Μαρία Αντωνά.

“Το περίμενα αυτό το αποτέλεσμα, το είχαμε συζητήσει και με τα παιδιά. Είμαι πολύ συνειδητοποιημένη, δεν είναι ευχάριστη διαδικασία για κανέναν. Ευχαριστώ τα παιδιά της Μπλε Ομάδας για τα καλά τους λόγια. Δεν θα ήταν δίκαιο για τη Μαρία να πάει σε τρίτη σερί μονομαχία. Ελπίζω ότι θα πάω και θα επιστρέψω νικήτρια” δήλωσε η ίδια.

 

Survivor: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Στο αποψινό επεισόδιο, Τετάρτη (06/03), αναμένεται να δούμε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα, αφού, αρχικά, πρόκειται να διεξαχθεί το αγώνισμα για την τέταρτη ασυλία.

Υπενθυμίζεται πως το Survivor έχει προσθέσει άλλη μία μέρα (Πέμπτη) στο πρόγραμμα προβολής του, έτσι οι ομάδες θα παίζουν για μια ακόμα ασυλία.

Επίσης, αναμένεται να δούμε την Αναστασία Τσέρου να “καίει” τους Μπλε, αφήνοντας υπονοούμενα πως θέλουν να διώξουν την Μαριλίνα, δηλαδή παίκτρια της δικής τους ομάδας.

“Σήμερα μετά το τέλος του αγωνίσματος, ήρθε η Σταυρούλα off camera και με ρωτούσε αν έχουμε επιλέξει στόχο. Και μου ανέφερε κιόλας, μόνη της, ότι η Μαριλίνα δεν είναι καλή στο στόχο με τα τοτέμ και τα σακίδια” ακούγεται να λέει στην κάμερα η Αναστασία.

Survivor: Δείτε το trailer της Τετάρτης (06/03)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα