Κίνηση στους δρόμους: Κλειστό το κέντρο λόγω συγκέντρωσης του ΚΚΕ

Διαβάζεται σε 1'
Κίνηση στους δρόμους: Κλειστό το κέντρο λόγω συγκέντρωσης του ΚΚΕ
Συλλαλητήριο από την Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ στο Σύνταγμα, με σύνθημα "Καμία στρατιωτική αποστολή εκτός συνόρων! Να σταματήσει η συμμετοχή της χώρας στους πολέμους των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ. Η ελπίδα στην πάλη του λαού!" με ομιλητή τον γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Η κυκλοφορία των οχημάτων σε αρκετούς δρόμους του κέντρου της Αθήνας έχει διακοπεί λόγω συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα αντιπολεμική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην πλατεία Συντάγματος, παρουσία του Δημήτρη Κουτσούμπα, με σύνθημα “Καμία στρατιωτική αποστολή εκτός συνόρων! Να σταματήσει η συμμετοχή της χώρας στους πολέμους των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ. Η ελπίδα στην πάλη του λαού!”.

Η Αστυνομία έχει προχωρήσει στην εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο κέντρο της Αθήνας, με την κυκλοφορία να έχει διακοπεί προσωρινά στην λεωφόρο Αμαλίας, στην λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας και την οδό Πανεπιστημίου.

Ιδιαίτερα αυξημένη καταγράφεται η κίνηση στους γύρω δρόμους του κέντρου, όπως στη Φιλελλήνων, στη Σταδίου και στη λεωφόρο Βασ. Κωνσταντίνου.

Δείτε την κίνηση στους δρόμους σε πραγματικό χρόνο

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα