Survivor: Οι Μπλε “πεινασμένοι” για τη νίκη και οι “θερμοί πάγκοι” που φέρνουν γκρίνια

Διαβάζεται σε 2'
Survivor
Survivor Instagram@survivorgreece

Για το τελευταίο αγώνα της εβδομάδας ρίχτηκαν στη μάχη Κόκκινοι και Μπλε του Survivor 2024 στο επεισόδιο της Πέμπτης, όμως ένα παλιό θέμα επανήλθε και δημιουργεί περισσότερη ένταση.

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ το Survivor 2024 το βράδυ της Πέμπτης (14/03) με τους παίκτες των δύο ομάδων να αγωνίζονται για την κατάκτηση επάθλου.

Η μέρα βρήκε τους παίκτες της μπλε ομάδας σε κακή ψυχολογική κατάσταση και πεινασμένους, αφού δεν κατάφεραν να κερδίσουν το έπαθλο φαγητού ούτε στον προηγούμενο αγώνα, με ένα από τα “πηγαδάκια” των παικτών να υπολογίζει από πότε έχουν να φάνε.

Ένα από τα θέματα που απασχόλησαν τους παίκτες και των δύο ομάδων ήταν και η ένταση στους πάγκους κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων με τη Χρύσα να εκφράζει τα παράπονά της για τις φωνές και τα υποστηρικτικά συνθήματα που ακούγονται.

“Όλοι αντιλαμβανόμαστε τι κάνουμε. Εγώ προσωπικά δέχομαι ότι ο πάγκος είναι πάρα πολύ σημαντικό κομμάτι στον αγώνα, απλά περίμενα εφ’ όσον το έχω ζητήσει, σε εμένα προσωπικά, να μην πορώνονται τόσο. Και ειδικά όταν παίζω στο 2-1, που δεν είναι και κανένας σημαντικός πόντος, θα ήθελα να είναι πιο χαλαροί”, είπε η Χρύσα.

Στο ίδιο κλίμα κινήθηκε και ο Σταμάτης, ο οποίος ανέφερε πως στον δικό τους πάγκο προσπαθούν πάντα να εμψυχώσουν όποιον παίκτη αγωνίζεται, κάτι που δεν συμβαίνει, όπως είπε στους Κόκκινους, οι οποίοι με γιουχαρίσματα προσπαθούν να αποσυντονίσουν κυρίως τους αντιπάλους παρά να εμψυχώσουν τους δικούς τους.

Από την πλευρά των Κόκκινων, ο Φάνης ανέφερε πως η κερκίδα παίζει τεράστιο ρόλο, παρομοιάζοντάς τη μάλιστα με ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου εντός έδρας, ενώ μιλώντας για τον θερμό πάγκο του έκανε λόγο για μεγάλο πλεονέκτημα, το οποίο κανείς δεν θέλει να χάσει.

Από τη στιγμή που υπάρχει αυτό το όπλο στην ομάδα, δεν υπάρχει λόγος να το κρατάμε πίσω“, ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα