Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Η φωτογραφία με τα εσώρουχα και ο κατάπτυστος τίτλος εφημερίδας

Διαβάζεται σε 1'
Γαρυφαλλιά Καληφώνη
Γαρυφαλλιά Καληφώνη Papadakis Press

Το πιο ακραίο πράγμα που έχει γραφτεί ποτέ για εκείνη μοιράστηκε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη σε δηλώσεις της στις τηλεοπτικές κάμερες.

Στο catwalk του bridal show “Yes I Do” περπάτησε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και εκεί την περίμεναν οι τηλεοπτικές κάμερες για να τις αποσπάσουν δηλώσεις, μεταξύ άλλων και για το αν σκέφτεται να ανέβει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας.

Το μοντέλο και influencer διατηρεί τους τελευταίους μήνες σχέση με τον γνωστό τραγουδιστή και frontman του συγκροτήματος Melisses, Χρήστο Μάστορα, ωστόσο όπως είπε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους, ο γάμος δεν βρίσκεται στα άμεσα σχέδιά της.

Σε ερώτηση για το αν μετά τη συμμετοχή της στο show είναι πιθανόν να έρθει και μία πρόταση γάμου από τον Χρήστο Μάστορα, το μοντέλο γέλασε και δήλωσε πως ο γάμος δεν είναι κάτι που την ενδιαφέρει -τουλάχιστον στην παρούσα φάση- λέγοντας χαρακτηριστικά: “Είμαι είναι ένα μωράκι 28 χρονών“.

Η ίδια αναφέρθηκε επίσης και σε ένα κατάπτυστο εξώφυλλο δημοσιεύματος το οποίο “φιλοξενούσε” μία φωτογραφία της με τα εσώρουχά της, την οποία συνόδευαν με τον ακραία σεξιστικό τίτλο “Δημόσιο Σεξ για τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη“.

“Ένας τίτλος άκυρος, χωρίς να έχω πει κάτι τέτοιο”, σχολίασε η influencer στις τηλεοπτικές κάμερες.

Οι δηλώσεις της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα