Κρέτσος για Ασημακοπούλου: Δεν είναι μέλος στον iSYRIZA

Διαβάζεται σε 1'
Λευτέρης Κρέτσος
Λευτέρης Κρέτσος EUROKINISSI

Μέσω ανάρτησής του, ο Λευτέρης Κρέτσος απαντά στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, η οποία υποστήριξε πως έγινε “εν αγνοία της” μέλος του isyriza.

Στις διαμαρτυρίες της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου προς τον Στέφανο Κασσελάκη, για τον τρόπο με τον οποίο την έκανε “το δικό του κόμμα μέλος του isyriza” εν αγνοία της, απαντά ο πρώην υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Λευτέρης Κρέτσος.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Λευτέρης Κρέτσος, “η κ. Ασημακοπούλου δεν είναι μέλος στον iSyriza”.

Και συνεχίζει λέγοντας ότι “κάποιος χρησιμοποίησε το email της για να εγγραφεί, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Μπορεί όμως να αναζητήσει θεσμικά την ip address για να μάθουμε και εμείς ποιος κρύβεται πίσω από την ιστορία. Θα είμαστε στο πλευρό της” καταλήγει ο πρώην υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Υπενθυμίζεται ότι στον απόηχο της υπόθεσης διαρροής προσωπικών δεδομένων, η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου υποστήριξε, με ανάρτησή της, ότι την έκαναν μέλος στον iSYRIZA, εν αγνοία της.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν συνέβη ποτέ, αφού πρόκειται για ένα μήνυμα που έλαβε επειδή κάποιος επέλεξε να βάλει στη φόρμα εγγραφής το email της και αν η ίδια δεν πατήσει – όπως και οποιοσδήποτε άλλος ενδιαφερόμενος- το σχετικό λινκ επιβεβαίωσης, δεν θα γίνει ποτέ μέλος του iSYRIZA.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα