Θεσσαλονίκη: “Να τιμωρηθεί, δεν θέλω συγγνώμη” λέει ο μάγειρας που τον μαχαίρωσαν για το κοντοσούβλι

Διαβάζεται σε 2'
EKAB σε σημείο τροχαίου (φωτογραφία αρχείου)
EKAB σε σημείο τροχαίου (φωτογραφία αρχείου) EUROKINISSI-ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Ο 65χρονος μάγειρας που είχε δεχθεί επίθεση σε ουζερί από 55χρονο θαμώνα, μίλησε για το πως βίωσε το τραυματικό περιστατικό, που σύμφωνα με τους γιατρούς, θα μπορούσε να είχε τραγική κατάληξη αν αργούσε να πάει στο νοσοκομείο.

Προφυλακιστέος έχει κριθεί ο 55χρονος που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε στην κοιλιά έναν 65χρονο μάγειρα σε ουζερί στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης. Το περιστατικό συνέβη στις αρχές Μαρτίου ύστερα από μεταξύ τους διαπληκτισμό, με αφορμή μία μερίδα κοντοσούβλι για την οποία ο κατηγορούμενος – θαμώνας του μαγαζιού διατύπωσε παράπονα.

«Να τιμωρηθεί, δεν θέλω ούτε συγγνώμη ούτε τίποτα. Ότι και να μου προσφέρει δε μπορώ, δεν μπορώ να τον βλέπω γατί δεν είναι άνθρωπος. Όλη νύχτα δεν κοιμάμαι, με παίρνει ο ύπνος μετά τις 7 το πρωί με τις καμπάνες που λέμε μέχρι 9-10, μέχρι εκεί κοιμάμαι. Παραπάνω όχι, γιατί θα έχω πόνο πάλι» είπε ο 65χρονος μάγειρας μιλώντας στο MEGA.

Και συνεχίζει λέγοντας σχετικά με το πως εξελίχθηκε το περιστατικό, αναφέροντας πως «με φωνάζει και μου λέει θέλω να φάω κάτι ελαφρύ. Του λέω ελαφρύ έχω κοτόσουπα, πρασόρυζο. Μετά μου λέει ‘’όχι, από αυτά κανένα ελαφρύ κρέας’’. Αν πάμε στο κρέας, έχω της ημέρας κοκορέτσι, έχω κοντοσούβλι. Μου λέει ‘’βάλε μου ένα κοντοσούβλι, και ένα κεφαλοτύρι σαγανάκι και μία πατάτες τηγανιτές. Το κοντοσούβλι το σερβίρω με πιλάφι. Ακούω από την κουζίνα να φωνάζει εμένα. Βγαίνω και μου λέει ‘’θα μου πεις το κοντοσούβλι είναι σημερινό ή παλιό;’’ Λέω είναι σημερινό, χθεσινό δεν έχω. Αρχίζει να μου βρίζει την μάνα, αγριεύεται και λέω ‘’στοπ’’. Είμαι 65 χρονών, επαγγελματίας και δεν θα βρίζεις τη μάνα μου.

Αγριεύει, σηκώνεται, αρπάζει το πιρούνι και έρχεται προς το μέρος μου. Αυτός είχε αρπάξει και το μαχαίρι και με κάρφωσε στη κοιλιά. Αυτός είχε παρκάρει το μηχανάκι μπροστά από το μαγαζί και έφυγε… έβριζε. Οι γιατροί μου είπαν ‘’αν δεν είχες έρθει, σε 3 λεπτά θα είχες πεθάνει» κατέληξε ο 65χρονος μάγειρας.

Υπενθυμίζεται πως εις βάρος του 55χρονου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας. Στην απολογία του, όπως έγινε γνωστό, ανέφερε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, κι ότι αντέδρασε ενστικτωδώς (πιάνοντας το μαχαίρι από το τραπέζι), όταν του επιτέθηκε ο μάγειρας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα