Ο σύντροφος της Αρίνα Σαμπαλένκα, Κονσταντίν Κολτσόφ, αυτοκτόνησε σύμφωνα με την αστυνομία

Διαβάζεται σε 2'
Ο σύντροφος της Αρίνα Σαμπαλένκα, Κονσταντίν Κολτσόφ, αυτοκτόνησε σύμφωνα με την αστυνομία
AP PHOTO/SERGEI GRITS, FILE

Σύμφωνα με την αστυνομία του Μαϊάμι, ο Κονσταντίν Κολτσόφ αυτοκτόνησε και δεν πέθανε από θρόμβωση, όπως γράφτηκε αρχικά στην πατρίδα του τη Λευκορωσία.

Σε αυτοκτονία φαίνεται τελικά πως οφείλεται ο θάνατος του Κονσταντίν Κολτσόφ, του 42χρονου πρώην αθλητή του χόκεϊ επί πάγου και συντρόφου της Αρίνα Σαμπαλένκα.

Όπως γράφει το SPORT24, αυτό είναι το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξε η αστυνομία του Μαϊάμι, αποκλείοντας το ενδεχόμενο της ανθρωποκτονίας, αλλά και το σενάριο περί θρόμβωσης, το οποίο κυκλοφόρησε αρχικά ως αιτία στα μέσα της πατρίδας του, στη Λευκορωσία.

Σημειώνεται πως ο Κολτσόφ υπήρξε σπουδαίος αθλητής του χόκεϊ στη Λευκορωσία, με τεράστια καριέρα και πολύ μακρύ βιογραφικό. Έπαιξε από το 1998 έως το 2016, έγινε draft στο νούμερο 18 το 1999 από τους Πίτσμπεργκ Πένγκουινς, έπαιξε σε 144 αγώνες στο NHL και φόρεσε την φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας του σε δύο χειμερινούς ολυμπιακούς αγώνες και σε 10 παγκόσμια πρωταθλήματα.

Η 25χρονη Σαμπαλένκα, νούμερο 2 στην παγκόσμια κατάταξη, έχασε αιφνιδίως και τον πατέρα της, επίσης σε ηλικία επίσης 43 ετών το 2019. Γι’ αυτό και πρόσφατα του αφιέρωσε την κατάκτηση του Αυστραλιανού Όπεν, όταν έστειλε ένα φιλί στον ουρανό και δήλωσε πως ό,τι κάνει, το κάνει για εκείνον και για την οικογένειά της. Με τον Κολτσόφ γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2021 και έκτοτε ήταν αχώριστοι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα