Ορφέας Αυγουστίδης: “Η μαμά μου με λέει ξινό”

Διαβάζεται σε 2'
Ο Ορφέας Αυγουστίδης στο Στούντιο 4
Ο Ορφέας Αυγουστίδης στο Στούντιο 4 Caption/Glomex

Όσα είπε ο ηθοποιός Ορφέας Αυγουστίδης για την καλλιτεχνική του πορεία και την οικογένειά του στο “Στούντιο 4”.

Στον καναπέ του “Στούντιο 4” βρέθηκε καλεσμένος σήμερα, Τετάρτη (20/3), ο ηθοποιός Ορφέας Αυγουστίδης, με αφορμή την πρεμιέρα της παράστασης “Ο Άσχημος” του Marius Von Mayenberg, στην οποία πρωταγωνιστεί, όπου μίλησε για την καριέρα του στο θέατρο και την τηλεόραση καθώς και για την οικογένειά του.

Μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει τη συνεργασία του με τη μητέρα του ΜαρίαΤζομπανάκη, καθώς οι δυο τους συμπρωταγωνιστούν στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, “Σασμός”. Ερωτηθείς σχετικά με το αν υπάρχουν εντάσεις μεταξύ τους, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, δήλωσε πως αυτές δεν ξεπερνούν τα φυσιολογικά πλαίσια, που μπορεί κανείς να έρθει σε αντιπαράθεση με έναν συνάδελφό του ενώ σχετικά με το αν αναζητά ακόμα την επιβεβαίωση της μητέρας του δήλωσε,

“Δεν είναι η επιβεβαίωση. Τώρα είναι ο ένας να σεβαστεί τον άλλον. Εγώ να σεβαστώ τον τρόπο που η μαμά διεκδικεί και θέλει να κάνει αυτό που θέλει να κάνει, και εκείνη αντίστοιχα τον δικό μου”.

Η μάνα μου με λέει ξινό, δεν ξέρω τι εννοεί, γιατί μόνο εκείνη με λέει ξινό. Κάτι έχει να κάνει με εκείνη μάλλον, όχι με μένα” πρόσθεσε στη συνέχεια, μεταξύ σοβαρού κι αστείου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα εδώ:

Εδώ όλη η συνέντευξη του Ορφέα Αυγουστίδη

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα