Chance Perdomo: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο 27χρονος ηθοποιός του “Gen V”

Διαβάζεται σε 2'
Ο ηθοποιός Τσανς Περντόμο
Ο ηθοποιός Τσανς Περντόμο Gray Hamner/Chance Perdomo, Shelter PR / AP

Ο Chance Perdomo ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Θλίψη στον κόσμο του θεάματος και της τηλεόρασης στις ΗΠΑ έχει προκαλέσει ο ξαφνικός θάνατος σε ηλικία μόλις 27 ετών του ηθοποιού Chance Perdomo (Τσανς Πέρντομο).

Όπως αναφέρει η Daily Star, ο νεαρός ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

«Με βαριά καρδιά μοιραζόμαστε την είδηση του πρόωρου θανάτου του Τσανς Πέρντομο ως αποτέλεσμα ενός δυστυχήματος με μοτοσικλέτα. Οι αρχές έχουν ενημερώσει ότι δεν εμπλέκονται άλλα άτομα στο μοιραίο τροχαίο. Το πάθος του για τις τέχνες και η ακόρεστη όρεξη για ζωή έγιναν αισθητά από όλους όσοι τον γνώριζαν και η ζεστασιά του θα συνεχιστεί σε όσους αγαπούσε περισσότερο. Ζητάμε να σεβαστείτε την επιθυμία της οικογένειας για ιδιωτικότητα καθώς θρηνούν την απώλεια του αγαπημένου τους γιου και αδερφού», ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του αδικοχαμένου ηθοποιού.

Ο Πέρντομο εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη μικρού μήκους ταινία «Longfield Drive» στον ρόλο του Rodell το 2016 και συνέχισε να πρωταγωνιστεί σε τηλεοπτικές σειρές όπως τα «Gen V» (στον ρόλο του Andrew Anderson), «Midsomer Murders» και «Chilling Adventures of Sabrina».

Οι παραγωγοί της σειράς «Gen V» του Prime Video εξέδωσαν μια ανακοίνωση το Σάββατο για τον τραγικό χαμό του 27χρονου Perdomo:

«Για όσους από εμάς τον γνωρίζαμε και δουλέψαμε μαζί του, ο Chance Perdomo ήταν πάντα γοητευτικός και χαμογελαστός, μια ενθουσιώδης δύναμη της φύσης, ένας απίστευτα ταλαντούχος performer και περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, απλώς πολύ ευγενικός, υπέροχος άνθρωπος» σημείωσαν χαρακτηριστικά.

«Λυπούμαστε πολύ για την οικογένειά του και θρηνούμε για την απώλεια του φίλου και συναδέλφου μας» υπογράμμισαν.

Η Amazon MGM Studios και η Sony Pictures Television, η οποία επίσης παράγει το «Gen V», έγραψαν: «Ολόκληρη η οικογένεια του “Gen V” είναι συντετριμμένη από τον ξαφνικό θάνατο του Chance Perdomo. Η Amazon MGM Studios και η Sony Pictures Television απευθύνουν τις θερμές σκέψεις και την υποστήριξή μας στην οικογένεια του Chance και σε όλους όσους τον αγαπούσαν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Ο Chance Perdomo στην τελευταία του ανάρτηση ανέβασε μια φωτογραφία του από το γυμναστήριο. «Δεν ξεκίνησα. Ήδη εξαντλημένος. Ό,τι κι αν χρειαστεί, υποθέτω» έγραψε χαρακτηριστικά.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα