Δημήτρης Κόκοτας: “Οι γιατροί μάς είπαν ότι πήγε και ξαναγύρισε” λέει η σύζυγός του

Διαβάζεται σε 1'
Δημήτρης Κόκοτας
Δημήτρης Κόκοτας Papadakis Press

Τα νεότερα της κατάστασης της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα μετέφερε η σύζυγός του. “Θα ξαναγίνει προσπάθεια να τον αποσωληνώσουν”.

Νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα έδωσε στην εκπομπή Super Κατερίνα η σύζυγός του, την ώρα που ο γνωστός τραγουδιστής νοσηλεύεται για τέταρτη μέρα σε καταστολή μετά από έμφραγμα που υπέστη στις πρόβες του J2US.

“Είναι μία διαδικασία που χρειάζεται υπομονή από όλους. Έχει μεταφερθεί σε ΜΕΘ όπου τον παρακολουθούν εξειδικευμένοι γιατροί. Θέλω να ευχαριστήσω όλον τον κόσμο, ο καθένας δίνει ό,τι μπορεί. Οι γιατροί μας λένε να κάνουμε υπομονή, είναι συγκρατημένοι, μας λένε ότι πήγε και ξαναγύρισε”, είπε αρχικά η Κατερίνα Κόκοτα.

“Είναι σε καταστολή ακόμα. Έγινε πολύ αρχικά προσπάθεια να τον αποσωληνώσουν αλλά ήταν πολύ νωρίς και δεν ολοκληρώθηκε. Κάνουν πολύ προσεκτικά βήματα. Είναι διασωληνωμένος από την Πέμπτη το απόγευμα. Θα πρέπει να περάσουν τουλάχιστον δύο μέρες για να ξανακάνουν προσπάθεια“, πρόσθεσε.

Στην εκπομπή παράλληλα μίλησε και η αδερφή του: “Οι γιατροί μάς είπαν ότι η κατάστασή του είναι σταθερή και ότι όλα θα πάνε καλά. Δεν φεύγουμε στιγμή από το πλευρό του και εγώ και η γυναίκα του”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα