Πολυδερόπουλος: Η on air πρωταπριλιάτικη φάρσα στην Τσολάκη – “Έχω νεύρα”

Διαβάζεται σε 2'
Πολυδερόπουλος: Η on air πρωταπριλιάτικη φάρσα στην Τσολάκη – “Έχω νεύρα”

Ο ηθοποιός Νίκος Πολυδερόπουλος εμφανίστηκε εκνευρισμένος στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη. Τι αποκάλυψαν λίγο αργότερα, ξεσπώντας σε γέλια.

Στην εκπομπή “Πρωινό ΣουΣου” εμφανίστηκαν μέσω skype το πρωί της Δευτέρας (01/04) ο Νίκος Πολυδερόπουλος και η Κατερίνα Γερονικολού, προκειμένου να μιλήσουν για τη νέα σειρά “Σαν ψέμα” που ξεκινά σύντομα στο Open.

Ωστόσο, ο γνωστός ηθοποιός δεν είχε την αναμενόμενη αντίδραση όταν συνδέθηκε στην εκπομπή, καθώς εμφανίστηκε κάπως απότομος και εκενευρισμένος.

«Συγγνώμη γι’ αυτό, αλλά περιμένουμε 45 λεπτά να βγούμε. Έχουμε γύρισμα, περιμένουμε 45 λεπτά και ανά πέντε λεπτά μάς λένε “βγαίνετε” κλπ και δεν βγαίνουμε ποτέ. Δεν ξέρω ποιος είναι στο κοντρόλ, αλλά αυτό που περνάμε σήμερα…» είπε αρχικά ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

Η οικοδέσποινα της εκπομπής Ελένη Τσολάκη, προσπάθησε να “σώσει” την κατάσταση, λέγοντας πως αυτά συμβαίνουν στις ζωντανές εκπομπές, όπως και το να αλλάξει ο προγραμματισμός, καθώς κάποιο θέμα μπορεί να κρατήσει περισσότερη ώρα από την καθορισμένη.

«Τώρα εκνευριστήκατε, πώς θα μιλήσουμε τώρα έτσι; Με τόση χαρά σας καλωσορίσαμε» είπε, μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια, με τον Νίκο Πολυδερόπουλο να της απαντά:

«Εγώ τώρα δεν μπορώ να μιλήσω για τη σειρά, έχω νεύρα. Τι να πούμε; Τι χαμόγελο; 45 λεπτά αναμονή; Έχουμε ένα παιδάκι και κάνουμε γυρίσματα πίσω, δεν μπορούμε να κάνουμε γύρισμα… Δεν μου έχει ξανασυμβεί αυτό» σημείωσε ο ηθοποιός.

Όμως, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ξέσπασαν σε γέλια, αποκαλύπτοντας πως ήταν μια πρωταπριλιάτικη φάρσα, για την οποία δεν ήταν ενήμεροι οι συνεργάτες της εκπομπής, παρά μόνο η Ελένη Τσολάκη και οι ηθοποιοί Νίκος Πολυδερόπουλος και Κατερίνα Γερονικολού.

Σημειώνεται πως η νέα καθημερινή σειρά “Σαν ψέμα” κάνει πρεμιέρα στο OPEN τη Δευτέρα, 8 Απριλίου στις 17:45.

Δείτε το βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα