Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Σήμερα η κηδεία της 28χρονης – Στον ανακριτή ο δράστης

Διαβάζεται σε 2'
Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους
Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους INTIME

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της 28χρονης που έπεσε νεκρή μετά από την επίθεση του πρώην συντρόφου της έξω από Α.Τ. των Αγίων Αναργύρων. Ο 39χρονος γυναικοκτόνος θα παρουσιαστεί ενώπιον της 25ης ανακρίτριας.

Σήμερα Πέμπτη (4/4) πρόκειται να πραγματοποιηθεί η κηδεία της 28χρονης, θύμα της γυναικοκτονίας στους Αγίους Αναργύρους, όπου έπεσε νεκρή από την επίθεση του πρώην συντρόφου της έξω από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα λάβει χώρα στις 12 στον ιερό ναό Αγίου Νεκταρίου στα Άνω Λιόσια.

Οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από την νέα γυναικοκτονία της 28χρονης είναι σοκαριστικές, με το ηχητικό της συνομιλίας της 28χρονης με την Άμεση Δράση, δευτερόλεπτα πριν δολοφονηθεί, να εξοργίζει.

Η δημοσιοποίηση του ηχητικού ντοκουμέντου, πυροδότησε ραγδαίες εξελίξεις, με έξι αστυνομικοί απομακρύνθηκαν από τις θέσεις τους, ενώ η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, με τη λήψη καταθέσεων, απ’ όσους βρίσκονταν στο Τμήμα και το 100 και τα στοιχεία εντός των ημερών θα αποσταλούν στον εισαγγελέα.

Εν τω μεταξύ, σήμερα πρόκειται να παρουσιαστεί ενώπιον της 25ης ανακρίτριας ο 39χρονος δράστης, ο οποίος είναι στο ψυχιατρείο.

“Ξηλώθηκαν” 6 άτομα από το Α.Τ. Αναργύρων

Ο διοικητής του τμήματος και ο τηλεφωνητής του 100 και όσοι ήταν στο ΑΤ το βράδυ της γυναικοκτονίας απομακρυνθήκαν από την υπηρεσία τους.

Συγκεκριμένα πρόκειται για την αξιωματικό υπηρεσίας, την επόπτρια, την οδηγό της επόπτριας οι οποίες ήταν παρούσες κατά τη συζήτηση της 28χρονης με την αξιωματικό υπηρεσίας και ο σκοπός του Αστυνομικού Τμήματος.

Ένα ακόμη τραγικό περιστατικό που θα μπορούσε να αποφευχθεί καταδεικνύει για μία ακόμη φορά τις παραλείψεις και αδυναμίες της ΕΛΑΣ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα