Χαραλαμπόπουλος: Ένιωσα ότι με έφαγαν τα κυκλώματα και ότι δεν έφταιγα εγώ

Διαβάζεται σε 3'
xaralampopoulos
Βασίλης Χαραλαμπόπουλος glomex

Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη του αγαπημένου ηθοποιού Βασίλη Χαραλαμπόπουλου.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ήταν ο καλεσμένος του “Στούντιο 4” της Παρασκευής, όπου παραχώρησε συνέντευξη στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Την πρώτη φορά που έδωσε στη δραματική σχολή κόπηκε: “Όταν έδωσα πρώτη φορά για τη δραματική σχολή κόπηκα, δεν πέρασα. Ένιωσα ότι με έφαγαν τα κυκλώματα και ότι δεν έφταιγα εγώ. Είχα ανέβει πάνω στη σκηνή για να δώσω στη δραματική του ωδείου Αθηνών και όταν ανέβηκα ήταν η επιτροπή του υπουργείου, όχι της σχολής. Ανέβηκα πάνω και μου είπε ένας από την επιτροπή που ήταν λίγο μάγκας “Δεν πιστεύω να έχεις καμία σχέση με τον Χαραλαμπόπουλο τον υπουργό;”. Φυσικά δεν είχα καμία σχέση με τον υπουργό αλλά τα πήρα και του απάντησα “Γιατί; Υπάρχει κανένα πρόβλημα;”. Δεν πέρασα, χαλαστήκαμε. Δεν ένιωσα κάποια ανασφάλεια επειδή κόπηκα. Την επόμενη χρονιά πήγα με τα ίδια. “Τα ίδια θα πω γιατί ήμουν καλός πέρυσι. Θα με πάρουν δεν υπάρχει περίπτωση” σκεφτόμουν”.

Όπως πρόσθεσε: “Όλα αυτά τα χρόνια κυνηγάς να κάνεις κάτι και να καταφέρεις κάτι που σίγουρα θα φέρει την αναγνωρισιμότητα, αλλά δεν περιμένεις να αλλάξει η ζωή σου σε πολλά πράγματα. Πας να πάρεις τσιγάρα και όλοι σε κοιτούν, το οποίο για να το συνηθίσεις πρέπει να περάσεις κάποια στάδια, άλλοι τα περνούν με έναν περίεργο τρόπο και λίγο αγενή τρόπο. Εγώ δεν ήμουν ποτέ αγενής αλλά κλείστηκα στον εαυτό μου. Κάποιες στιγμές έμενα σπίτι και έλεγα “Όχι δεν θα βγω έξω γιατί περνάω βάσανο, να βγω και να πρέπει να χαμογελάω στον κόσμο που με χαιρετάει;”. Τα ξεπέρασα αυτά, με τα χρόνια περνούν όλα, δυο χρόνια κράτησε αυτό”.

“Το να με σταματούν στον δρόμο είναι η καθημερινότητά μου, είναι υπέροχο. Θέλω τη ζωή μου να τη δω με ευγένεια, με ένα τρόπο να την απαιτώ από τον κόσμο. Όταν τη δίνω, ο κόσμος μου φέρεται κάπως έτσι. Νομίζω ότι παίρνεις αυτό που εκπέμπεις. Υπάρχουν και αυτοί που είναι στην κοσμάρα τους και θα φερθούν λίγο με αγένεια αλλά και πάλι με χαμόγελο θα μπορέσω να τον βάλω στη θέση του”.

Μάλιστα, αυτή τη στάση κρατά και σε επαγγελματικό επίπεδο: “Σπάνια έχω αδικήσει κάποιον στη δουλεία. Εκεί που θα το χάσω είναι όταν θα δω κάποιον να φέρεται με τρομερή αγένεια σε κάποιον άλλον, ειδικά άμα είναι σε αδύναμο, τρελαίνομαι. Φαίνεται σαν να αγιοποιούμαι με αυτά που λέω και δεν ισχύει τόσο, παθαίνω τις τρέλες μου. Παθαίνω αυτές τις τρέλες που δε θα κάνουν κακό στον άλλον. Σπάνια τσακώνομαι, έχω μνήμη χρυσόψαρου και ξεχνάω τον λόγο που άρχισα να τσακώνομαι”.

Στη συνέχεια, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ρωτήθηκε πώς διαχειρίζεται τις δύσκολες καταστάσεις που τυχόν του έχουν συμβεί κατά τη διάρκεια της καριέρας του. “Μου έχουν τύχει στη δουλειά περίεργες καταστάσεις, σε κάποιο βαθμό μου έχουν συμβεί δύσκολες καταστάσεις. Έχανα τον ύπνο μου. Συνήθως ξύπναγα στις 4 το πρωί προσπαθώντας να βρω τι δεν κάνω καλά ή τι πρέπει να κάνω για να αλλάξει κάτι. Δεν είμαι επιθετικός. Μερικές φορές μπορώ να βάλω τον εαυτό μου σε μία κατάσταση και να πω “Οκ, το έφαγες, θα το φας όσο διαρκέσει, ζήσ’ το και απόλαυσέ το”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα