Τη Δευτέρα το ψηφοδέλτιο της ΝΔ για τις ευρωεκλογές – Θα το παρουσιάσει ο Μητσοτάκης

Διαβάζεται σε 1'
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης EUROKINISSI

Tο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου θα παρουσιάσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Ωδείο Αθηνών. Τα ήδη γνωστά ονόματα και οι δυσαρεστημένοι.

Ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης αύριο, Δευτέρα 15 Απριλίου, στις 18:30, θα παρουσιάσει το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, στο Ωδείο Αθηνών.

Σημειωτέον ότι συνολικά η ΝΔ έχει μέχρι στιγμής ανακοινώσει 32 από τους 42 συνολικά υποψηφίους που πρέπει να περιλαμβάνει το ευρωψηφοδέλτιο.

Υπάρχουν πάντως παράπονα στο παραδοσιακό νεοδημοκρατικό κοινό και στο σαμαρικό στρατόπεδο έχει προκαλέσει το γεγονός ότι μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται και πέντε πρόσωπα που προέρχονται ή έχουν περάσει από το ΠΑΣΟΚ:

Η πρώην υπουργός Εύη Χριστοφιλοπούλου. Ο πρώην διπλωματικός σύμβουλος του Νίκου Ανδρουλάκη και του Γιώργου Παπανδρέου, Σωτήρης Σέρμπος. Ο πρώην αναπληρωτής εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ Σπύρος Καρανικόλας. Ο ολυμπιονίκης και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Πύρρος Δήμος. Η ολυμπιονίκης και αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Βούλα Πατουλίδου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα