Ο καλύτερος τρόπος να φτάσεις στην Κεφαλονιά είναι με κρουαζιερόπλοιο

Διαβάζεται σε 3'
Ο καλύτερος τρόπος να φτάσεις στην Κεφαλονιά είναι με κρουαζιερόπλοιο

Το καλοκαίρι πλησιάζει και το μυαλό ξεκινάει να ονειρεύεται ταξίδια, νησιά και θάλασσες.

Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να βρεθεί κανείς σε κάποιο νησί; Το πλοίο! Αν όμως υπάρχει ένας ακόμα καλύτερος τρόπος να ταξιδέψουμε στα νησιά μας, ακόμα και στα πιο μακρινά, δεν είναι άλλος από την κρουαζιέρα. Η δυνατότητα να μπορούμε να δούμε περισσότερα από ένα νησιά συνδυάζοντάς τα με διανυκτέρευση εν πλω, αλλά και με ξεχωριστές δραστηριότητες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού όσο βρισκόμαστε στο πλοίο, είναι ο καλύτερος καλοκαιρινός συνδυασμός διακοπών.

Το ταξίδι ξεκινά με την επιβίβαση των επιβατών, όπου ξεκινάει να ξετυλίγεται ένας ξεχωριστός κόσμος μέσα στο κρουαζιερόπλοιο. Η προσμονή για το ταξίδι γεμίζει τον αέρα με ενθουσιασμό και ανυπομονησία, ενώ οι αναρίθμητες επιλογές δραστηριοτήτων, εστιατορίων και χώρων ψυγαγωγίας, καθιστούν το ταξίδι μέχρι τον τελικό προορισμό, ακόμα πιο ευχάριστο.

Βρισκόμαστε στο κρουαζιερόπλοιο MSC Opera με κατεύθυνση την Κεφαλονιά. Ένα νησί με ξεχωριστή γοητεία, το οποίο, δεν είναι τόσο εύκολα και γρήγορα προσβάσιμο από τον Πειραιά. Η δυνατότητα όμως που δίνει το ταξίδι με κρουαζιέρα, είναι να μπορεί κανείς να απολαύσει τη διαδρομή, έχοντας μια τεράστια ποικιλία δραστηριοτήτων εν πλω. Πολλές επιλογές σε εστιατόρια και καφέ μέχρι αθλητικές δραστηριότητες, μουσικές και θεατρικές εκδηλώσεις, πισίνες και γήπεδα αλλά και ανανεωμένες κουκέτες με την άνεση και την πολυτέλεια που χρειάζεται ο ταξιδιώτης για να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί μέχρι τον τελικό προορισμό.

Το κρουαζιερόπλοιο MSC Οpera μεταφέρει την πολυτέλεια της όπερας! Κάθε μέρος του πολυτελούς κρουαζιερόπλοιου είναι γεμάτο όμορφα χρώματα και μια αίσθηση elegance και όσο ταξιδεύουμε προς την Κεφαλονιά έχουμε τη δυνατότητα να ανακαλύψουμε τα gourmet εστιατόρια, το La Caravella Restaurant, το L’ Approdo Restaurant αλλά και να πιούμε το ποτό μας στο La Cabala Piano Bar ή το Lo Spinnaker Bar. Ενώ αν θέλουμε να βολτάρουμε χαζεύοντας βιτρίνες, το MSC Opera έχει μια ολόκληρη περιοχή με καταστήματα Walk Through Shops. Και λίγο πριν φτάσουμε στον προορισμό μας, μια θαλασσοθεραπεία στο βραβευμένο MSC Aurea Spa είναι ό,τι πρέπει για να κατεβούμε στην Κεφαλλονιά πιο ξεκούραστοι από ποτέ.

Και χωρίς να το καταλάβουμε φτάσαμε στην Κεφαλονιά. ‘Ενα από τα μεγαλύτερα νησιά των Ιονίων, γνωστή για την εκπληκτική της φυσική ομορφιά, τα σμαραγδένια νερά με τις αμμώδεις παραλίες και τα πανέμορφα χωριά που έχουν διατηρήσει την παραδοσιακή τους αρχιτεκτονική.

Ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς είναι η παραλία του Μύρτου, με τις εντυπωσιακές ακτές της που φημίζονται για την λευκή άμμο και τα κρυστάλλινα νερά του Ιονίου. Στη συνέχεια, ένας εκπληκτικός προορισμός είναι ο Μελισσάνη, ένας φυσικός καταπράσινος φυσικός κόλπος με γαλάζια νερά και σπήλαια που μπορούν να εξερευνηθούν μόνο με βάρκα. Η σπηλιά της Μελισσάνης προσφέρει μια μαγευτική εμπειρία, καθώς οι επισκέπτες εισέρχονται σε έναν κόσμο από σταλαγμίτες και σταλακτίτες.

Για τους λάτρεις της ιστορίας, η Κεφαλονιά προσφέρει αρκετά αξιοθέατα, όπως το φρούριο του Αγίου Γεωργίου στο Αργοστόλι και το ιστορικό χωριό του Φισκάρδου με τις παραδοσιακές πέτρινες κατοικίες του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα