Ταξίδι με κρουαζιερόπλοιο στη Βενετία

Διαβάζεται σε 3'
Ταξίδι με κρουαζιερόπλοιο στη Βενετία

Πώς θα σου φαινόταν να βρεθείς στη Βενετία ξεκινώντας από το λιμάνι του Πειραιά; Χωρίς να χρειαστεί να περάσεις από τους κουραστικούς ελέγχους του αεροδρομίου και να βρεθείς κλεισμένος μέσα στο αεροπλάνο για αρκετές ώρες μέχρι να φτάσεις στον προορισμό σου;

Το κρουαζιερόπλοιο MSC Sinfonia φτάνει στον Πειραιά και αναλαμβάνει να μας ταξιδέψει μέχρι την όμορφη Ιταλία και συγκεκριμένα τον ρομαντικό βορρά της, μέσα από ένα ταξίδι στον κόσμο της κρουαζιέρας. Γιατί ναι, το ταξίδι ξεκινάει την ώρα που επιβιβαζόμαστε στο πλοίο και ένας ολόκληρος κόσμος ξετυλίγεται μπροστά μας και μας προετοιμάζει για τον προορισμό μας στη Βενετία.

Οι επιλογές σε διαμονή είναι πολλές. ‘Άνετες, σύγχρονες καμπίνες, με μπαλκόνι ή χωρίς, πολυτελείς σουίτες με θέα αλλά και για τους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες, σουίτες με 24ωρη υπηρεσία μπάτλερ και ιδιωτικό εστιατόριο.

Το MSC Sinfonia είναι κυριολεκτικά μια πλωτή πολιτεία η οποία αποτελείται από gourmet εστιατόρια όπως το Il Galeone και το Il Covo όπου ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να απολαύσει αυθεντικές συνταγές της μεσογειακής κουζίνας. Και υπάρχει καλύτερη εισαγωγή στην Ιταλία, από το να απολαύσουμε σε κάποιο από τα εστιατόρια του κρουαζιερόπλοιου αυθεντικές ιταλικές γεύσεις που θα μας ταξιδέψουν νοερά μέχρι τη Βενετία;

Οι επιλογές όμως σε φαγητό, ποτό και διασκέδαση δε σταματούν εδώ! Το MSC Sinfonia έχει bars, όπως το καταγάλανο Manhatan Bar, τη Shelagh´s House Irish Pub ή το χρυσό Budha Bar για βραδιές με μουσική και ποτό αλλά και χώρους χαλάρωσης και ευεξίας, όπως το MSC Aurea Spa και το Massage Room αλλά και το Solarium. Ενώ για τις οικογένειες με παιδιά, οι επιλογές είναι εξίσου πολλές, καθώς οι μικροί ταξιδιώτες, πέρα από τις πισίνες, μπορούν να απολαύσουν τους ειδικά σχεδιασμένους γι’ αυτά χώρους, όπως το Juniors και το Young Club.

Mini golf, Sanremo Casino, Teatro San Carlo, Pash Club Disco,Spray Park, Shuffleboard μερικές από τις δραστηριότητες που μπορούμε να απολαύσουμε όσο ταξιδεύουμε προς την Ιταλία.

Και χωρίς να το καταλάβουμε, φτάνουμε στην Ιταλία και επιβιβαζόμαστε στα pullman που θα μας πάνε στη Βενετία και θα ξεκινήσει η ξενάγηση την οποία κλείσαμε όσο βρισκόμασταν ακόμα στο πλοίο. Η βόλτα ξεκινάει από περπάτημα στα κανάλια της πόλης, ενώ η επίσκεψη στον καθεδρικό ναό Σαν Μάρκο και την πλατεία του είναι απαραίτητη. Το Παλάτι των Δόγηδων και τα μικρά εργαστήρια των παραδοσιακών μασκών του καρναβαλιού, θα μας ταξιδέψουν στην ιστορία της πόλης ενώ οι ιταλικές γεύσεις και μυρωδιές θα μας παρασύρουν στη μαγεία της Βενετίας. Μια στάση για απεριτίβο και επιστροφή στο πλοίο για τον επόμενο μαγικό προορισμό μας!

Το ταξίδι ξεκινάει την ώρα της επιβίβασης στο MSC Sinfonia. Από το λιμάνι του Πειραιά, εύκολα και γρήγορα, με επιλογές διασκέδασης, χαλάρωσης και διατροφής για όλα τα γούστα και με γαστρονομικές εμπειρίες εν πλω, που προετοιμάζουν τον ταξιδιώτη για τον προορισμό που θα επισκεφθεί.

Φέτος το καλοκαίρι η MSC Cruises μας ταξιδεύει σε 9 διαφορετικούς ελληνικούς προορισμούς (συμπεριλαμβανομένων 6 νησιών) με περισσότερα από 400 δρομολόγια, προσφέροντάς μας την απόλυτη ταξιδιωτική εμπειρία της κρουαζιέρας στην Ελλάδα και στις γειτονικές χώρες!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα