Πειραιώς: Βίντεο-ντοκουμέντο δευτερόλεπτα μετά το σοβαρό τροχαίο – Αγωνία για τον 5χρονο

Διαβάζεται σε 2'
Θανατηφόρο τροχαίο στην Πειραιώς
Tροχαίο στην Πειραιώς intime

Σκηνές πανικού καταγράφει βίντεο από τις στιγμές που ακολούθησαν την παράσυρση πέντε ατόμων στην Πειραιώς. Κρίσιμο το επόμενο 48ωρο για τον 5χρονο

Στη δημοσιότητα έρχεται βίντεο από τα πρώτα λεπτά μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε αργά το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης στη λεωφόρο Πειραιώς, στο ρεύμα προς Αθήνα, όταν αυτοκίνητο παρέσυρε πέντε άτομα, μεταξύ των οποίων και τρία παιδιά.

Το σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το βράδυ, όταν 26χρονος οδηγός παρέσυρε δύο γυναίκες, 53 και 33 ετών, μαζί με τα τρία παιδιά της 33χρονης, ηλικίας 5, 8 και 10 ετών που προσπάθησαν να περάσουν τον δρόμο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το 5χρονο αγοράκι νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση, με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και είναι κρίσιμο το επόμενο 48ωρο.

Στο βίντεο που δημοσίευσε το MEGA, καταγράφονται οι στιγμές δευτερόλεπτα μετά τη σύγκρουση, όπου επικρατεί διάχυτος πανικός.

Οι διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν, ενώ πολίτες έσπευσαν στο σημείο προκειμένου να βοηθήσουν τους τραυματίες που βρίσκονταν αιμόφυρτοι στην άσφαλτο.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου βγήκε έξω και σε κατάσταση σοκ φώναζε, προσπαθώντας να μάθει αν είναι καλά τα παιδιά.

Περαστικοί προσπάθησαν να κάνουν ΚΑΡΠΑ στον 5χρονο που νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση.

Τι κατέθεσε ο οδηγός του αυτοκινήτου

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 26χρονος που έχει συλληφθεί και βρίσκεται στην Τροχαία Πειραιά κατέθεσε πως δεν είδε την οικογένεια και δεν πρόλαβε να φρενάρει.

Έχουν γίνει τοξικολογικές και αναμένονται τα αποτελέσματα προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο οδηγός είχε καταναλώσει αλκοόλ ή ναρκωτικές ουσίες.

Η ενημέρωση του υπουργείου Υγείας για τους τραυματίες

Αναφορικά με την κατάσταση των τραυματιών, σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, το 5χρονο αγοράκι διακομίστηκε αρχικά στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου διασωληνώθηκε και διακομίστηκε στη συνέχεια στο Παίδων Αγ. Σοφία. Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση.

Τα αδέλφια του, ένα αγόρι 10 ετων και ένα κορίτσι 8 ετών μεταφέρθηκαν με το ΕΚΑΒ στο Παίδων Αγ. Σοφία όπου διαπιστώθηκε ο ελαφρύς τραυματισμό τους. Νοσηλεύονται σε χειρουργική κλινική και είναι εκτός κινδύνου.

Η 53χρονη και η 33χρονη νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο Ερυθρός με κατάγματα γόνατος και κνήμης αντίστοιχα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα