Η συγκινητική ανάρτηση του Κραουνάκη για την Άννα Παναγιωτοπούλου: “Άννα για πάντα”

Διαβάζεται σε 2'
Η ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου
Η ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου PAPADAKIS PRESS

Ο Σταμάτης Κραουνάκης, που έκανε γνωστή την είδηση του θανάτου της Άννας Παναγιωτοπούλου, ανήμερα του Πάσχα κάνει νέα ανάρτηση για τη σπουδαία ηθοποιό και τη συνοδεύει με μια σπάνια φωτογραφία τους.

Η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου έφυγε από τη ζωή χθες, Μ. Σάββατο (4/5), στα 77 της χρόνια.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον λογαριασμό του Σταμάτη Κραουνάκη στο Facebook, ο οποίος έγραψε “Έφυγε η Άννα”. Αν και δεν διευκρίνιζε αρχικά το πρόσωπο στο οποίο αναφέρεται, στα σχόλια της ανάρτησής του δημοσίευσε ένα βίντεο με την Άννα Παναγιωτοπούλου στο Ηρώδειο.

Σήμερα, Κυριακή του Πάσχα, ο μουσικοσυνθέτης έκανε μια νέα ανάρτηση για να στείλει τις ευχές του για την Ανάσταση, την οποία συνόδευσε με μια σπάνια φωτογραφία του με την Άννα Παναγιωτοπούλου.

“Κυριακή 5 Μαΐου 10:17 προ μεσημβρία κάπου στην Αττική. Ξημέρωσε με τη μάνα τη Δέσποινα την Ιωάννα τους αγαπημένους στο messenger και την Άννα παντού. Όλα στη θέση τους. Χρόνια πολλά παιδιά Χριστός Ανέστη. Ξαναγυρνάμε τα ημερολόγια στη θέση τους. Ομορφιά. Πρωινό καφεδάκι. Στριφογυριστό πουράκι. Περατζάδα την μουσική της ταινίας. Τα τραγούδια για το κήτος του Βαγγέλη στο θέατρο τέχνης. νέα Σοδειά!

Η Μυγδαλιά πρώτη. Και η φωτογραφία αυτή με την Άννα από την εφημερία 90. νεοι .Αναμνήσεις. με το καλό. Γρήγορα μαυτή την πρωινή συννεφιά να κερδίσουν τα φτερά τους.
οι δικοί .Ανεστη.Αληθως.

Ο Σταματης Φασουλής μου το είπε
και τογραψα. «σε πηρα για κάτι δυσάρεστο»

Θυμήθηκα το δευτερο βραδυ τού Ηρώδειου που τούς πήγα στον Μπαϊρακταρη και μούλεγε συνεχεια Ηταν πολύ μεγάλη στιγμή για ολους μας. Αννα για πάντα“.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα