Eurovision 2024: Συγκλονιστική εμφάνιση για την Ουκρανία – “Η Παναγία είναι μαζί μας”

Διαβάζεται σε 3'
Eurovision 2024 - Ουκρανία
Eurovision 2024 - Ουκρανία Corinne Cumming - EBU

Η alyona alyona και η Jerry Heil από την Ουκρανία ερμήνευσαν το “Teresa & Maria” στη σκηνή της Eurovision, αποσπώντας μεγάλο χειροκρότημα.

Η Ουκρανία είναι το μόνο κράτος που δεν έχει αποκλειστεί ποτέ σε ημιτελικό της Eurovision και φέτος οι Alyona Alyona & Jerry Heil καλούνται να υπερασπιστούν αυτό το ρεκόρ, με το pop/rap fusion τους, το “Teresa & Maria”.

Το τραγούδι τους μιλά για την ελπίδα, χρησιμοποιώντας τις φιγούρες της Ρωμαιοκαθολικής Αγίας Μητέρας Τερέζας και της Παναγίας, ως σύμβολα της ειρήνης και του καλού.

Η σκηνοθετική εμφάνισή τους είναι εντυπωσιακή αλλά και συγκινητική, με τις δύο τραγουδίστριες να μοιάζουν με “αερικά” πάνω στη σκηνή.

“Η Μητέρα Τερέζα και η Παναγία είμαι μαζί μας”, αναφέρεται μεταξύ άλλων στους στίχους.

Το κομμάτι έκανε μεγάλη αίσθηση από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο TOP5 των στοιχημάτων για νίκη στον Τελικό.

Eurovision 2024: Δείτε την εμφάνιση της Ουκρανίας

Η Ουκρανία στη Eurovision 2024 AP Photo/Martin Meissner

Οι Alyona Alyona και Jerry Heil δήλωσαν ότι το “Teresa & Maria” είναι ένα τραγούδι για γυναίκες που κουβαλούν ένα τεράστιο βάρος.

“Εκ μέρους των γυναικών, μιλάμε για τη σημασία της ενότητας για σημαντικές δράσεις και νίκες. Και παρόλο που εμείς, ως Ουκρανοί, γράψαμε αυτό το τραγούδι για την Ουκρανία, όλοι μπορούν να αναγνωρίσουν τον εαυτό τους στους στίχους. Μιλάμε για την ενοποίηση, γιατί αυτό είναι που δημιουργεί συνέργειες και φέρνει περισσότερα αποτελέσματα”.

Η Ουκρανία στη Eurovision 2024 AP Photo/Martin Meissner

H Yana Oleksandrivna Shemayeva, γνωστή ως Jerry Heil έγινε αρχικά γνωστή ως Youtuber και vlogger το 2012, κάνοντας συχνά διασκευές γνωστών pop αλλά και ουκρανικών κομματιών. Tό το 2017 εμφανίστηκε στη μουσική σκηνή, σημειώνοντας μεγάλες επιτυχίες στην Ουκρανία.

Η Aliona Olehivna Savranenko είναι Ουκρανή rapper και τραγουδοποιός, γνωστή ως alyona alyona. To πρώτο της άλμπουμ κυκλοφόρησε το 2019. Θεωρείται “η νέα σταρ της rap στην Ουκρανία”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα