Ελευθερία Ελευθερίου: Αποκάλυψε τι έκανε αμέσως μετά την εμφάνισή της στη Eurovision

Διαβάζεται σε 3'
Ελευθερία Ελευθερίου
Ελευθερία Ελευθερίου glomex

Καλεσμένη της εκπομπής “Πρωίαν σε είδον” βρέθηκε η Ελευθερία Ελευθερίου και θυμήθηκε τη συμμετοχή της στη Eurovision, όταν εκπροσώπησε την Ελλάδα το 2012.

Η Ελευθερία Ελευθερίου ήταν καλεσμένη στην εκπομπής της ΕΡΤ “Πρωίαν σε είδον” το πρωί της Τρίτης (07/05) και μιας και από σήμερα ξεκινά και επίσημα ο 68ος Ευρωπαϊκός Διαγωνισμός Τραγουδιού στο Μάλμε της Σουηδίας, η τραγουδίστρια μίλησε για τη δική της εμπειρία της στη Eurovision.

Η τραγουδίστρια, η οποία το 2012 εκπροσώπησε τη χώρα μας με το τραγούδι “Aphrodisiac” κατακτώντας τη 17η θέση, θυμήθηκε τι έγινε λίγο πριν ανέβει στη σκηνή αλλά και ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που έκανε αφού κατέβηκε. Αποκάλυψε μάλιστα πως έχει κενά μνήμης από εκείνη τη βραδιά.

“Ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη χρονιά το 2012 που εκπροσώπησα την Ελλάδα, οπότε όλο αυτό το βάρος -η συμμετοχή της Ελλάδας που ήμουν εγώ εκείνη τη χρονιά- το είχα φορτωθεί στην πλάτη μου. Ήμουν ένα νέο κορίτσι που το μόνο που με παρηγορούσε είναι ότι δεν έχω να χάσω κάτι, απλά να πάω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, να βάλω όλη τη θετική μου ενέργεια και τη διάθεση και την όρεξη για δουλειά που είχα και αυτό θα το ανταμείψει ο κόσμος”, είπε αρχικά η τραγουδίστρια.

Η ίδια στη συνέχεια αποκάλυψε πως έχει πάρα πολλά κενά μνήμης από εκείνο το βράδυ, λέγοντας πως “ήταν τόση η πληροφορία και τόσα πολλά πράγματα που είχες να κάνεις σε ένα μικρό χρονικό διάστημα, που συνέβαιναν πράγματα γύρω μου που δεν θυμάμαι, που δεν ξεχνάω ποτέ, έχω μνήμη ελέφαντα. Θυμάμαι μου έλεγε ο Κωνσταντίνος Ρήγος ότι πρέπει να κάνουμε τόσες πρόβες το τραγούδι, γιατί εκείνα τα 3 λεπτά που είσαι στη σκηνή, αν δεν δουλεύει σαν μηχανή, είναι χαοτικό“.

Παρά τα κενά μνήμης όμως η ίδια θυμήθηκε ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που έκανε μόλις κατέβηκε από τη σκηνή της Eurovision, τη βραδιά του Τελικού, όταν πια είχε ολοκληρώσει την εμφάνισή της.

“Θυμάμαι ότι περπατήσαμε να πάμε στο green room που θα καθόμασταν για να περιμένουμε και τα αποτελέσματα. Ένιωσα ότι έφυγε ένα μεγάλο βάρος, πήρα μία μεγάλη ανάσα μετά από μήνες. Ήταν στο Μπακού. Υπήρχαν άνθρωποι που σέρβιραν ποτά, φαγητά, γλυκά παραδοσιακά και θυμάμαι είχα πιάσει το ταψί με τα μπακλαβαδάκια, δεν με ενδιέφεραν τα αποτελέσματα. Γιατί δεν έτρωγα τίποτα μέχρι τον διαγωνισμό! Πρωταθλητισμός κανονικός!”, είπε μεταξύ άλλων η Ελευθερία Ελευθερίου.

Θυμηθείτε την εμφάνιση της Ελευθερίας Ελευθερίου στη Eurovision:

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα