Λευτέρης Πανταζής: Όταν έχασε τη φωνή του μετά από ισχαιμικό επεισόδιο

Διαβάζεται σε 2'
Λευτέρης Πανταζής
Λευτέρης Πανταζής Papadakis Press

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη για τη ζωή και το τραγούδι παραχώρησε ο Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον”.

Για την αγάπη του για το τραγούδι, για τη ζωή του, τις εμπειρίες που έχει ζήσει και τις δυσκολίες που βίωσε στο παρελθόν για να επιβιώσει οικονομικά μίλησε ο Λευτέρης Πανταζής.

Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε στην παρέα της εκπομπής “Πρωίαν σε είδον” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε λόγω της κούρασης και της αϋπνίας και που του στέρησε τη φωνή του.

“Ό,τι δουλειά και να έκανα θα ήμουν πρώτος γιατί δίνομαι σε αυτό, ειδικά στο τραγούδι που είναι όλη μου η ζωή. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να κάνω τόσο καλά άλλη δουλειά, νομίζω θέλω να τραγουδάω συνέχεια”, είπε αρχικά ο Λευτέρης Πανταζής και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που βίωσε και τις διαφορετικές δουλειές που έκανε για να επιβιώσει ο ίδιος και η οικογένειά του.

“Σκέψου κάποια στιγμή ότι από την κούραση και την αϋπνία, που έτρεχα παντού, έπαθα ένα μικρό ισχαιμικό επεισόδιο και έχασα τη φωνή μου. Στον δρόμο που πήγαινα στο νοσοκομείο έλεγα πώς θα ζήσουν τα αδέρφια μου και οι φίλοι μου τώρα που τους βοηθάω. Δεν σκεφτόμουν ότι μπορεί να μην ξαναμιλήσω ποτέ. Είμαι τρελός δεν είμαι καλά”, είπε αστειευόμενος ο γνωστός τραγουδιστής.

Όσα είπε ο Λευτέρης Πανταζής:

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα