Eurovision 2024: Η Σουηδία έβαλε “φωτιά” στην αρένα με το αχτύπητο δίδυμο των Marcus & Martinus

Διαβάζεται σε 2'
Eurovision 2024 - Σουηδία
Eurovision 2024 - Σουηδία Corinne Cumming - EBU

Οι Marcus & Martinus δημιούργησαν ένα ζωντανό video clip επί σκηνής με το “Unforgettable”. Δείτε την εμφάνιση της Σουηδίας.

Οι Marcus & Martinus έκαναν την εμφάνισή τους στη σκηνή της Eurovision 2024 το βράδυ του Ά ημιτελικού, καθώς τα δίδυμα αδέρφια εκπροσωπούν φέτος την οικοδέσποινα Σουηδία.

Το “Unforgettable”, με το οποίο διαγωνίζονται στην αρένα του Μάλμε, γράφτηκε από τους Jimmy “Joker” Thörnfeldt, Joy Deb, Linnea Deb, Marcus Gunnarsen και Martinus Gunnarsen, μια ομάδα με μεγάλη εμπειρία στον διαγωνισμό.

Ντυμένοι με τις στολές σε μπλε και μαύρες αποχρώσεις –σε αντίθεση με τους τέσσερις χορευτές που φοράνε μόνο μαύρα– τα δίδυμα προκάλεσαν χαμό με την εμφάνισή τους… εντός έδρας.

Αυτό που βλέπουμε είναι ένα ζωντανό video clip, πολύ εντυπωσιακό τηλεοπτικά και πολύ σύγχρονο και με αυτό τον τρόπο η Σουηδία φλερτάρει για ακόμη μια χρονιά με μια θέση στην τελική 10άδα.

Καθώς η Σουηδία είναι η διοργανώτρια χώρα του διαγωνισμού του 2024, δίνεται στο τραγούδι αυτόματη πρόκριση στον μεγάλο Τελικό.

Eurovision 2024: Δείτε την εμφάνιση της Σουηδίας

Marcus & Martinus of Sweden perform the song Unforgettable during the dress rehearsal for the first semifinal at the Eurovision Song Contest in Malmo, Sweden, Monday, May 6, 2024. (AP Photo/Martin Meissner)
Marcus & Martinus of Sweden perform the song Unforgettable during the dress rehearsal for the first semifinal at the Eurovision Song Contest in Malmo, Sweden, Monday, May 6, 2024. (AP Photo/Martin Meissner)

 

Οι Νορβηγοί δίδυμοι Marcus και Martinus Gunnarsen κέρδισαν τον εθνικό τελικό της Σουηδίας, με στόχο να κάνουν το back-to-back στις νίκες, μετά την επικράτηση της Loreen στον περσινό διαγωνισμό.

Με πάνω από 1,5 δισεκατομμύριο streams, το δίδυμο έχει αποκτήσει ένα τεράστιο κοινό και sold out αρένες σε όλη τη Σκανδιναβία και έφτασε στην κορυφή των charts στην πατρίδα τους, καθώς και στη Σουηδία και τη Φινλανδία, με πολλά hit singles.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα