Eurovision 2024: Το Λουξεμβούργο επέστρεψε μετά από 31 ολόκληρα χρόνια – Και ήταν υπέροχο

Διαβάζεται σε 2'
Eurovision 2024 - Λουξεμβούργο
Eurovision 2024 - Λουξεμβούργο Sarah Louise Bennett EBU

H επιστροφή του Λουξεμβούργου στη Eurovision με την 23χρονη Tali και το “Figher” είναι γεγονός.

Το Λουξεμβούργο επέστρεψε στη Eurovision, έπειτα από 31 χρόνια απουσίας και εκπρόσωπος της χώρας είναι η TALI με το τραγούδι «Fighter».

Η 23χρονη εκπρόσωπος της χώρας στη Eurovision 2024 αναδείχθηκε από τον εθνικό τελικό Luxembourg Song Contest. Οκτώ τραγούδια διαγωνίστηκαν, διεκδικώντας τις ψήφους του κοινού και της κριτικής επιτροπής, με την TALI να παίρνει το εισιτήριο για το Μάλμε.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της, η σκηνή εμπλουτίζεται με κύβους, που δημιουργούν ένα πλαίσιο γύρω από την TALI και τους πέντε χορευτές.

Η ίδια φοράει ρούχο σε πορτοκαλί, μωβ και μπλε αποχρώσεις και οι χορευτές της ξεχωρίζουν σε διάφορες αποχρώσεις του κόκκινου. Η ενδυμασία τους προσθέτει έναν αστραφτερό και γεμάτο ενέργεια χαρακτήρα – μια ιδανική εμφάνιση για να ολοκληρωθεί το διαγωνιστικό μέρος του πρώτου ημιτελικού.

Eurovision 2024: Δείτε την εμφάνιση του Λουξεμβούργου

AP Photo/Martin Meissner
Η TALI από Luxembourg για τη Eurovision AP Photo/Martin Meissner
Luxembourg για τη Eurovision
Η TALI από Luxembourg για τη Eurovision AP Photo/Martin Meissner

Η TALI είναι ερμηνεύτρια, καθηγήτρια μουσικής και φωνητικής. Κυκλοφόρησε το πρώτο της single σε ηλικία 16 ετών, ενώ το 2021 παρουσίασε τον δίσκο με τίτλο «lose you», για τον οποίο συνεργάστηκε με τον καλλιτέχνη Francis of Delirium. Σήμερα ετοιμάζεται για το πρώτο της ολοκληρωμένο άλμπουμ με το συγκρότημα της, τους Blue Stripes.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα