Η Corriere dello Sport εκτιμά ότι η Φιορεντίνα θα έχει 3.000 οπαδούς στον τελικό με τον Ολυμπιακό

Διαβάζεται σε 2'
Η Corriere dello Sport εκτιμά ότι η Φιορεντίνα θα έχει 3.000 οπαδούς στον τελικό με τον Ολυμπιακό
AP IMAGES

Δημοσίευμα στην Ιταλία αναφέρει ότι η Φιορεντίνα αναμένεται να έχει τρεις χιλιάδες οπαδούς της στην OPAP Arena για τον τελικό του Conference League, κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρξουν επιστροφές εισιτήρια, μιας και δικαιούνται 9.000.

Ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει το τρόπαιο του Conference League κόντρα στη Φιορεντίνα στην OPAP Arena στις 29 Μαΐου και ένα από τα πράγματα που απασχολεί τους ερυθρόλευκους φιλάθλους είναι ένα μαγικό χαρτάκι για τον τελικό.

Όπως γράφει το SPORT24, οι δύο φιναλίστ του τελικού δικαιούνται από 9.000 εισιτήρια, ενώ 3.000 εισιτήρια θα τα πάρουν όσοι τα διεκδίκησαν μέσω της UEFA. Παρ’ όλα αυτά η Φιορεντίνα είναι πολύ πιθανό να μην εξαντλήσει τον αριθμό των 9.000 χιλιάδων εισιτηρίων, καθώς σύμφωνα με την Corriere dello Sport, αναμένεται να έρθουν στην Αθήνα τρεις χιλιάδες φίλοι των βιόλα.

Όπως εξηγεί ο Φεντερίκο Ντε Σινοπόλι, πρόεδρος του συνδέσμου φίλων της Φιορεντίνα το ταξίδι στην Αθήνα δεν είναι τόσο απλό, καθώς δεν μπορούν να βρουν εύκολα πτήσεις τσάρτερ και γενικά τα αεροπορικά εισιτήρια είναι αρκετά πιο ακριβά, σε σύγκριση με ό,τι ίσχυε πέρυσι, που ο τελικός διεξήχθη στην Πράγα.

Βέβαια, στην περίπτωση της Ελλάδας, εκτός από το αεροπλάνο υπάρχει και η επιλογή του αυτοκινήτου, μέσω του Μπρίντιζι στην Ηγουμενίτσα. Κάποιοι θα ταξιδέψουν κατ’ αυτόν τον τρόπο, θα διανύσουν δηλαδή 1.500 χιλιόμετρα. Κακά τα ψέματα ωστόσο, το αεροπλάνο παραμένει το πιο δημοφιλές μέσο για τέτοιες μετακινήσεις.

Η απευθείας πτήση από Φλωρεντίνα για Αθήνα προσφέρεται μόνο για ταξίδι από την Τρίτη με επιστροφή το Σάββατο, όμως η τιμή του είναι κοντά στα 700 ευρώ. Επίσης, έχουν ήδη οργανωθεί πτήσεις τσάρτερ, με κόστος 440 ευρώ για τα μέλη και 460 για αυτούς που δεν είναι μέλη στο σύνδεσμο φίλων της Φιορεντίνα.

Φυσικά, αν ισχύσουν οι εκτιμήσεις των Ιταλών, ότι η Φιορεντίνα τελικά θα διαθέσει μόλις 3.000 εισιτήρια στους φίλους της, το βασικό ερώτημα πλέον είναι τι θα γίνει με τα υπόλοιπα 6.000. Αν καταλήξουν σε φίλους του Ολυμπιακού, δεν μπορεί τότε να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να βρεθούν στις ίδιες εξέδρες φίλαθλοι και των δύο φιναλίστ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα