Ντόρα Κουτροκόη: “Έμαθα ότι έχω όγκο στον εγκέφαλο στον 3ο μήνα εγκυμοσύνης”

Διαβάζεται σε 2'
Ντόρα Κουτροκόη
Ντόρα Κουτροκόη Glomex/MEGA

Συγκλονίζει η εξομολόγηση της δημοσιογράφου Ντόρας Κουτροκόη, για το σοβαρό χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη στον εγκέφαλο. Τι αποκάλυψε.

Με τις χειρουργικές επεμβάσεις ασχολήθηκε σήμερα Κυριακή (12/05) η εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας VITA» του MEGA και καλεσμένη ήταν η δημοσιογράφος Ντόρα Κουτροκόη.

Η Ντόρα Κουτροκόη, έχει υποβληθεί συνολικά σε τρία χειρουργεία, ωστόσο, η ίδια μίλησε για το σοβαρότερο, αυτό που έκανε στον εγκέφαλο το 2014.

Όταν μαθαίνεις ότι έχεις έναν όγκο στον εγκέφαλό σου και το διαπιστώνεις, επειδή ακριβώς οι παρενέργειες είναι πάρα πολλές, ξέρεις ότι ούτως ή άλλως για να το ξεπεράσεις πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις αυτή την επέμβαση. Διαφορετικά δε θα μπορέσεις να συνεχίσεις. Οπότε εκεί το παίρνεις απόφαση” είπε αρχικά η δημοσιογράφος.

“Τα συμπτώματά μου ήταν πάρα πολλά. Όταν αντιλήφθηκα ότι έχω κάποιο πρόβλημα στο κεφάλι μου, δεν έγινε σε κάποιον τυχαίο έλεγχο, αλλά επειδή πήγα για εξετάσεις επειδή, όντως, είχα πολλά συμπτώματα. Μάλιστα, το διαπίστωσα όταν ήμουν στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης. Εκεί οι δυσκολίες ήταν πολλές, οι σκέψεις πάρα πολλές. Ήταν επιληπτικές κρίσεις, δυσκολία στον λόγο, στην κατανόηση του λόγου και στην άρθρωση, δυσκολία στη μνήμηείπε η δημοσιογράφος.

‘Όπως εξήγησε: “Πρώτα απ’ όλα απαγορεύεται να κάνεις αυτό το χειρουργείο όταν είσαι εγκυμονούσα. Εκεί πρέπει να πάρεις αποφάσεις δυσάρεστες. Όταν σου λέει ο γιατρός σου ΄ότι έχεις κάτι πολύ σοβαρό στο κεφάλι και σου και πρέπει να σκεφτείς ακόμα και να διακόψεις την εγκυμοσύνη σου, εκεί τα σταθμίζεις και λες ή θα προχωρήσω με τους όποιους κινδύνους, αλλά θα προσέχω. Το 2014 έγινε αυτό. Όταν μου είπαν το χειρουργείο που πρέπει να υποβληθώ δεν είχα απόλυτη συναίσθηση των κινδύνων του”.

“Ευτυχώς, είχα ένα πολύ καλό ιατρικό επιτελείο δίπλα μου. Γέννησα και μετά έκανα το χειρουργείο, κράτησε 6-7 ώρες. Ο φόβος δεν ήταν η αναισθησία, αλλά τι θα μου αφήσει μετά” εξομολογήθηκε η Ντόρα Κουτροκόη.

Η συνέντευξη της Ντόρας Κουτροκόη

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα